Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Irina a răspuns curiozităților fanilor, la scurt timp de la eliminare. Ce a spus despre cearta ei cu Maria

La scurt timp de la eliminarea din casa Mireasa, Irina a revenit în Republica Moldova. De acolo, tânăra a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

Colaj cu Irina Galerie
Irina a răspuns curiozităților fanilor, la scurt timp de la eliminarea din casa Mireasa | Antena 1

Irina a răspuns curiozităților fanilor de pe rețelele sociale. Fosta concurentă Mireasa a primit foarte multe întrebări legate de conflictul ei cu Maria din ultima săptămână pentrecută de ea în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Unde a mers Irina, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. Întâlnirea pe care toți susținătorii o așteptau

Cum a răspuns Irina, întrebată dacă va mai vorbi cu Maria după competiția Mireasa

„Dacă Maria nu se împăca cu Antonio voi două încă v-ați fi înțeles bine”, i-a spus cineva pe Instagram , iar fata a răspuns:

„Da. Pentru că nu nu mi-aș fi dat cu părerea că Antonio și-a mai calculat un pic cărțile și a decis să se căsătorească cu Maria pentru premiu. Și ea nu s-ar fi supărat și nu m-ar mai fi făcut de...De parcă nici n-am fost apropiate niciodată...Dar e mai bine că s-a întâmplat așa. Eu n-o să am în viața mea oameni care renunță ușor la mine.

„Maria a spus că i-ai fost foarte dragă și că vrea să te caute după emisiune. Ce părere ai?”, a mai întrebat-o cineva, iar fata a răspuns: „Să mă caute”

„Cu cine nu o să mai vorbești niciodată din competiție?”, a mai fost întrebată Irina

„Bogdan, Sabrina, Dima, Giulia. Și cu siguranță i-am uitat pe câțiva care au ieșit deja. I-am enumerat pe ei pentru că nu sunt în casă acum și nu vorbim și nici n-o să vorbim. Cu restul vedem când ies”.

„Sincer, ți-a plăcut de Antonio?”, a mai fost întrebată Irina, iar tânăra a răspuns negativ. De asemenea, Irina a mai fost întrebată dacă va încerca să reia relația cu Alex, iar tânăra a răspuns că între ei este o relație de prietenie.

Irina a părăsit casa Mireasa, după ce aceasta s-a aflat într-o cursă de eliminare cu Anemona.

În sezonul 7 Mireasa Anemona nu a avut niciun cuplu, în timp ce Irina a avut chiar două cupluri, cu Alex și cu Bogdan, la începutul competiției. Irina a fost concurentă în sezonul 7 încă de la debutul acestuia, din ianuarie 2023, însă după eliminarea lui Alex din competiție aceasta nu a mai avut nicio relație.

Citește ș: Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Mama Irinei, intervenție telefonică. Crede că din cauza lui Antonio nu se înțeleg fiica și Maria

Ambele fete au așteptat verdictul cu bagajele făcute.

„Ultima cursă de eliminare din acest sezon. fata care va fi domnișoară de onoare, pentru că a fost votată să rămână ăn casă de 86,73% dintre telespectatori este Anemona. Irina, parcursul tău în casa Mireasa se oprește acum”, a spus Simona Gherghe, în gala de pe 30 iunie.

Irina a părăsit casa Mireasa, dar nu înainte de a oferi niște explicații pentru conflictele pe care le-a avut cu Maria în ultima perioadă.

„Vreau să înțelegi că eu când am spus că mi se pare că Antonio și-a mai calculat un pic lucrurile, eu nu m-am așteptat ca tu să zici lucrurile alea. Și când am văzut reacția ta am zis că „mamă, fata asta a avut impresia asta despre mine de la început și acum că eu am zis așa”. Și de tine am zis...”, i-a spus Irina Mariei după ce i-a oferit o îmbrățișare înainte de plecare.

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Antonio a vorbit la telefon cu mama Mariei. Nimeni din familia băiatului nu a răspuns... Mireasa, sezonul 7. Hatice și mama ei, imagini emoționante la Capriciile Iubirii. Ce detalii copleșitoare a scos la ivea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x