Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Ana și Daniel s-au sărutat la petrecere și au declarat că formează un cuplu

Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa este format din Ana și Daniel. Cei doi s-au sărutat cu foc la petrecere și și-au făcut declarații emoționante.

Colaj cu Ana și Daniel Galerie
Primul cuplu din casa Mireasa! VIDEO cu momentul în care Ana și Daniel se sărută cu foc la petrecere: | Antena 1

În timpul primei petreceri din sezonul 8 Mireasa Daniel și Ana își aprofundau cunoașterea. Au vorbit despre viitor și și-au lăsat frâu liber sentimentelor. După discuții îndelungate, Ana și Daniel s-au sărutat cu patos pe ringul de dans: „Suntem oficial un cuplu”, a spus Daniel după ce el și Ana s-au sărutat în aplauzele colegilor.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Ce antecedente penale are Bogdan. Tânărul a făcut o mărturisire care a „șocat-o” pe Madi

Ana și Daniel s-au sărutat la petrecere și au declarat că formează un cuplu în casa Mireasa: „Nu mă mai satur de tine”

„Nu mă mai satur de tine”, i-a spus Ana lui Daniel.

„Nici eu. O să fie 4 luni frumoase rău de tot. Sărutul ăsta nu e o chestie adolescentină. Vom clădi un imperiu împreună”, a spus Daniel.

Întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu în casa Mireasa, Daniel și Ana au spus tare și răspicat: „Da” în emisia live de Mireasa, de pe 11 septembrie 2023.

Astfel, Ana și Daniel formează oficial primul cuplu din sezonul 8 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Ce a postat Alex în mediul online. Are legătură cu Raluca... Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Liviu le-a sărutat pe Daria și pe Bogdana în aceeași seară. Ce explicații a dat băi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x