Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 13 septembrie 2023. Sergiu a spus că vrea „să pună stop cunoașterii” cu Andreea. Cum și-a explicat decizia

În emisia live de Mireasa de pe 13 septembrie 2023 Sergiu a declarat că își dorește să „se dea un pas în spate” în privința cunoașterii cu Andreea, după ce acesta a avut parte de o cină cu fata.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Sergiu a spus că vrea „să pună stop cunoașterii” cu Andreea. Cum și-a explicat decizia | Antena 1

Ceea ce a început frumos, cu declarații romantice, s-a sfârșit cu o decizie neașteptată din partea lui Sergiu. Concurentul sezonului 8 Mireasa a declarat că a simțit-o foarte distantă pe Andreea

„Până acum am avut partea asta de atracție fiziciă între noi doi. Eu simt maim ult. M-am îndrăgostit de tine. Am văzut în tine femeia blândă pe care o așteptam”, i-a spus Sergiu Andreei.

Răsturnare de situație în cazul lui Sergiu și al Andreei. Ce a decis băiatul

„Mi s-a pus pata pe tine”, a răspuns Andreea.

După întâlnire, Sergiu a căzut pe gânduri, fiind deranjat că fata nu a răspuns cu aceeași monedă gesturilor lui de apropiere.

„Simt că trebuie să fac un pas înapoi. Vreau să pun stop cunoașterii. Simt că doar din partea mea vin sentimente. Eu i-am spus că sunt îndrăgosit de ea. Eu vreau să mă retrag din toată ecuația asta. Eu vreau să te sărut, să te strâng în brațe, tut e tragi. N-ai stat. Simt să dau un pas în spate. Nu o simt destul de apropiată față de mine ”, a spus Sergiu în emisia live Mireasa.

„Sunt genul de persoană care nu se aruncă cu capul înainte. Prefer să cunosc înainte de toate. Pui foarte mult accent pe părerea celor din jur, iar eu nu știu dacă sentimentele tale sunt într-adevăr sincere. Nu poți să forțezi o persoană să simtă”, a spus Andreea.

Hatice și Mihai de la Mireasa, ipostaza romantică în care au apărut pe internet. Ce declarație de dragoste emoționantă ș... Ipostaza elegantă în care Marian Pavel de la Mireasa și noua lui iubită s-au fotografiat la un eveniment. Ce frumoși sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x