Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Publicul decide dacă Adrian reintră sau nu în competiție

Publicul Mireasa decide dacă Adrian revine în competiție pentru Daria. Simona Gherghe a anunțat votul.

Colaj cu Simona Gherghe, Daria și Adrian Galerie
Simona Gherghe, anunț important pentru publicul Mireasa | Antena 1

În gala de pe 10 noiembrie 2023 Adrian a fost eliminat, ca urmare a cursei în care s-a aflat alături de Andy. De atunci și până în emisia live de Mireasa de pe 20 noiembrie 2023, tânărul i-a trimis scrisori Dariei, iar fata și-a exprimat regreul față de absența acestula. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 17 noiembrie 2023 Adrian a intrat în platou, iar Daria l-a sărutat.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Adrian și Daria s-au întâlnit! Tânărul s-a apropiat de ea și a făcut gestul ce i-a luat prin surprindere pe toți

„Mi-a fost foarte dor de tine! Mi-ar plăcea să vii înapoi în casă”, i-a spus Daria lui Adrian după ce l-a sărutat.

Daria a cerut apoi ca Adrian să se întoarcă în casa Mireasa pentru ea.

„Aș dori să știu dacă se poate face o cerere pentru întoarcerea lui Adrian în casa Mireasa. Îmi doresc din suflet să se întoarcă în casă și să ne continuăm povestea împreună”, a spus Daria.

Simona Gherghe, anunț important pentru publicul Mireasa. Ce pot vota fanii emisiunii

Publicul Mireasa poate răspunde la întrebarea: „Vă doriți ca Adrian sa se reîntoarcă în casa Mireasa și să își continue povestea alături de Daria?” pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1, în dreptul emisiunii Mireasa, până vineri, 24 noiembrie 2023.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Adrian a intrat în direct după ce i-a scris Dariei că e dezamăgit de declarațiile ei. Cum a reacționat fata

„Dacă telespectatoii își doresc să vadă povestea voastră derulându-se, eu îi invit să voteze până vineri în gală”, a anunțat Simona Gherghe, spre fericirea Dariei.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 20 noiembrie 2023. Bogdana și Liviu s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie... Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Casa a ales dacă Bogdana și Liviu rămân sau sunt eliminați. Rezultatul votului extra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x