Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 6 martie 2024. Doamna Mariana a izbucnit în lacrimi. Care a fost motivul și ce i-a spus Albert

Doamna Mariana a izbucnit în lacrimi, supărată fiind de discuțiile apărute pe seama lui Albert, după ce el și Maria s-au sărutat în club.

Mariana și Albert Galerie
Doamna Mariana a izbucnit în lacrimi, supărată fiind de discuțiile apărute pe seama lui Albert, după ce el și Maria s-au sărutat în club. | Antena 1

Albert i-a povestit mamei lui ce s-a întâmplat între el și Maria în club, iar doamna Mariana a spus că s-a simțit prost când a auzit comentarii negative despre fiul ei, după ieșirea în club. Albert și-a încurajat mama și a rugat-o să nu pună orice lucru mărunt la suflet.

Doamna Mariana a plâns după ce Albert a fost criticat că nu ar fi simțit să o sărute pe Maria în club și că ar fi făcut acest gest doar pentru distracție.

Citește și: Mireasa sezon 9, 6 martie 2024. Albert a fost amendat din bugetul comun al băieților. Care a fost motivul

„Eu am vrut să le demonstrez că și tu ai simțit dacă ai făcut chestia asta. Cristi a zis Ia uite e Dediș 2. Te cataloghează unul altul”, a spus doamna Mariana printre lacrimi.

„Lasă-I să vorbească. Te rog frumos! Stai liniștită! Sunt lucruri neimportante pentru mine”, i-a spus Alebert mamei sale.

„Eu știu că el se dedică unei relații”, a spus doamna Mariana în emisia live de Mireasa de pe 6 martie 2024.

Albert i-a spus lui Cristi că nu-și au rostul completările pe care le face: „În momentul în care tu ai făcut o completare, mama a auzit-o și a plâns din cauza asta, nu e ok”, a spus tânărul.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cum a reacționat Laura când Khaled a recunoscut în direct că o place: „Momentan...”

Maria și Albert au discutat toate problemele legate de cunoașterea lor

„Poate nu a fost atât de puternic, dar cunoașterea asta ne ajută să vedem ce și cum. Dacă putem avea o relație, sau putem rămâne prieteni”, a spus Albert.

„Eu n-am gândit-o așa. Tu ai spus că n-ai simțit ceva profund când ne-am sărutat. M-am simțit prost când am zis că suntem într-o cunoaștere. Trebuia să stau să văd ce ziceai tu”, a spus Maria

„Nu a fost sentimentul ăla așa de puternic încât să spun că formăm un cuplu. Ție îți place de mine, mie îmi place de tine. Scopul cunoașterii e să vedem dacă putem forma un cuplu”, i-a spus Albert Mariei.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 6 martie 2024. Albert a fost amendat din bugetul comun al băieților. Care a fost motivul... Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plâns în brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit în direct. Care a fost mot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x