Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 9 iulie 2024. Discuția dintre Iuliana și doamna Floarea a degenerat. De la ce a pornit conflicul și ce a urmat

Un conflict de zile mari a pornit la Mireasa în ediția de marți, 9 iulie 2024 după difuzarea unui material cu Iuliana, Vlad și Cristian. De la ce a pornit totul.

colaj foto concunreti casa mireasa Galerie
Un conflict de zile mari a pornit la Mireasa în ediția de marți, 9 iulie 2024 după difuzarea unui material cu Iuliana, Vlad și Cristian. De la ce a pornit totul. | Antena 1

Petrecere burlacilor a stârnit discuții și în zilele următoare. În timpul emisiei de luni, într-o pauză de publictate, Iuliana, Vlad și Cristian discutau cele întâmplate. Deși nu au dat nume, doamna Floarea care se afla lângă ei, a izbuncnit și a acuzat-o pe concurentă de ipocrizie,

„Veneau și dansau lângă mine, nici nu m-am apropiat de ele. Păstrez respectul meu”, a spus Vlad despre animatoare

„Dacă nu simți ceva pentru cineva... ori ești d-asta, nu prea ai avut și vezi o bucată de carne și vrei să sari pe ea”, a completat și Cristian.

„Din contră, eu m-am și certat cu una”, și-a mai amintit Vlad.

De la ce a pornit conflictul dintre Iuliana și doamna Floarea de la Mireasa, ediția din 9 iulie 2024

Chiar dacă nu au dat nume, doamna Floarea care se afla pe tereasă și-a dat seama că discuția este despre Valentin și a ripostat.

„Ai uitat de Ștefan? Sfânta Evanghelie!”, a replicat bunica lui Valentin făcând referire la petrecere în care băiatul i-a dansat.

„Vedeti-vă de treaba dumneavoastră”, i-a sărit Vlad în apăreare

„Gata, a greșit, a făcut (n.r. Valentin). Nu mai face pe sfânta! Când ai fost cu Ștefan nu făceai atât pe sfânta”, a mai spus doamna Floarea.

„De ce mă jigniți? Doamna Floarea, e foarte urât ce faceți!”, au mai spus Iuliana și Vlad.

Mai mult, după difuzarea materialului, lucrurile au degenerat în platou. Deranjat de discuție, Valentin a dat vina pe Cristian pentru discuția pornită

„Iuliana a zis că ar trece peste înșelat și acum nu trece”, a mai spus băiatul.

„Eu așa văd bărbații ăștia aroganți. Mi se pare misoginism”, a spus Cristian despre comportamentul lui Valentin

„Știm cu toți când nu se dă nume, dar se vorbește. Asumă-ți!”, a intervenit și Elena deranjată de remarcile lui Vlad.

Astfel, un conflict de zile mari a pornit între cele două cupluri, împreună cu doamna Floarea și Cristian. Simona Gherghe a fost nevoită să intervină.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa, sezonul 9. Prietena Elenei face acuzații dure la adresa lui Valentin. Ce a avertizat-o pe fată... Mireasa, sezon 5. Ce se întâmplă cu Sese și Giovana după ce au devenit a doua oară părinți. Fostul concurent a dat noi d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x