Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Alexandru și Cristina au primit o vizită surpriză în direct. Cine a venit să-i felicite

Familia lui Alexandru a venit la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-i felicita pe tânăr și Cristina. Cei doi concurenți ai sezonului 9 Mireasa au împlinit o lună de relație.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru și Cristina au primit o vizită surpriză în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Cristina și Alexandru au împlinit prima lor lună de relație. Și-au făcut surporize reciproc, s-au îmbrățișat strâns și și-au mărturisit iubirea.

La Mireasa, Caprciile Iubirii, Cristina și Alexandru s-au bucurat de o vizită surpriză.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Ce a spus tatăl lui Alexandru despre relația fiului său cu Cristina

„Noi suntem încântați de relația lor. E una frumoasă. Subliniez chestia asta! Nu l-am mai văzut pe Alex așa niciodată cu nimeni! Trecând de relația lor, toți cei de aici din casă vor fi mai buni prieteni după ce vor ieși din casă. Eu cred că sunt făcuți unul pe celălalt (n.r. Alexandru și Cristina). Îi urmărim cu drag pe amândoi. Ne apucă uneori și 2 dimineața”, a spus tatăl lui Alexandru.

Iubitul Cristieni a fost foarte încântat să-i vadă familia, mai ales pe nepoțelul său, pe care l-a auzit înainte de a intra în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Alexandru, declarație cu iz de cerere în căsătorie pentru Cristina. Moment emoționant

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Alexandru a primit o scrisoare despre Cristina, care l-a pus pe gânduri. Ce i-a spus familia

Cum arată acum fetița Amaliei și a lui Radu Bobelică. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea ei... Mireasa sezon 9, 6 martie 2024. Albert a fost amendat din bugetul comun al băieților. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x