Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp după ce a părăsit competiția. Tânăra a avut un mesaj pentru susținători

Eliza Ardelean a părăsit casa Mireasa după ce în gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat că a pierdut cursa d eliminare în care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp după ce a intrat în posesia telefonului, tânăra a transmis un mesaj pentru fani.

Eliza și Laura la Mireasa Galerie
Eliza a transmis un mesaj penru susținători, la scurt timp de la eliminarea din casa Mireasa | Antena 1

La scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa, Eliza a scris pe rețelele sociale: „Mulțumesc tuturor oamenilor care m-ați sustinut”.

Fata a fost cocurentă în sezonul 9 Mireasa și a părăsit competiția pe 5 aprilie.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Gabriela Cristea a rugat-o pe Eliza să părăsească platoul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus Eliza după ce a părăsit casa Mireasa

„Cred că ce au făcut telespectatorii îi vor da o șansă unei fete care să intre și să își și găsească pe cineva. Poate sunt băieți care chiar așteaptă o fată și poate acea fată să fie viitoarea lor. Am învățat că ce se întâmplă în afară, de fapt se întâmplă și aici în casă. Afară e mai cu perdea. Aici orice vorbeși, există material și oricine vorbește despre tine, există material. Și am avut oportunitatea în casa Mireasa să văd alfel viața de afară. Am învățat să am răbdare”, a spus Eliza la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde a mers după ce a părăsit casa Mireasa pentru a discuta despre lecțiile învățate în cadrul competiției.

„Votul a fost 33,42 la 66,58%. Așadar! Concurenta care va părăsi casa Mireasa pentru că a fost votată în proporție de 66,58% este Eliza!”, a anunțat Simona Gherghe.

Eliza nu a avut relație în casa Mireasa, însă Dediș și-a exprimat intențiile față de ea. Văzând parcursul oscilant al tânărului, Elia i-a spus că nu-i împărtășește sentimentele și că nu dorește o relație cu Dediș.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 7. Andrei spune că el și Simona nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit după nici 9 luni de la mari... O mai știi pe Beatrice, tânăra de la Capricii pe care Antonio a invitat-o în casa Mireasa? Cum arată și ce mai face acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x