Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus că i-ar plăcea să o cunoască mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

Vizita Luizei în casa Mireasa a stârnit curioitățile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii că i-ar plăcea ca fata să vină în competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Concurenții sezonului 9 Mireasa, coaj Galerie
Concurenții sezonului 9 Mireasa au discutat despre 2 dintre concurenții sezonului 8 | Antena 1

Luiza a răspuns întrebărilor concurenților 9 Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 8 a povestit care a fost cel mai greu moment trăit de ea în competiție. Fata nu a simțit dificultate când a fost în cursa de eliminare, ci când Bogdan, băiatul de care se apropiase, s-a împăcat cu Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

Care a fost cel mai greu moment trăit de Luiza în sezonul 8 Mireasa

„Sincer nu mi-a părut rău că am fost în cursa de eliminare, cel mai greu moment a fost când s-a împăcat Bogdan cu Andreea. Eu am simțit că e ceva între ei doi. O femeie simte”, a spus Luiza.

Dani i-a cerut un sfat Luizei, iar fata a vorbit despre naturalețe: „Să fiți voi. Cu bune și cu rele. Dacă o să vă vedeți relele o să vă corectați”.

Citește ș: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Ce a spus Valentin despre prezința Luizei în casa Mireasa

În direct la Mireasa, Capriciile Iubirii Valentin și-a spus zâmbind părerea despre Luiza:

„Mi-a plăcut prezența Luizei. E o fată frumoasă, e interesantă. Mi-ar plăcea să vină în casă. Să o cunosc mai bine. Mai multe nu pot spune, până nu văd”, a spus Valentin.

Delia a povestit că la un moment dat a primit o scrisoare de la fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa: „Eu știam că Luiza l-a susținut pe Dediș pentru că am primit o scrisoare de la ea”.

Iuliana a spus că stâtnd de vorbă cu Luiza a aflat că Sergiu este singur și a glumit despre posibilitatea de a-l chema în casă, în sezonul 9. Întrebată dacă îl place pe Sergiu, Iuliana a evitat să răspundă punctual spunând: „Doamnă, suntem 3 fete singure în casă”.

Citește și: Cum s-au filmat Alex și Luiza după ce au fost eliminați din casa Mireasa. Ce anunț a făcut fostul concurent în mediul online

Ce a spus Iuliana despre Sergiu. Fostul concurent Mireasa a reacționat în online

„Voiam să-l invităm pe Sergiu înapoi în casă. Ne-a zis că Sergiu și Madi nu mai sunt împreună acum și glumeam să-l invităm înapoi în casă. Suntem 3 fete singure”, a spus Iuliana.

Sergiu a văzut la TV momentul în care s-a discutat despre el și a publicat pe rețelele sociale un avatar mirat, semn că a fost uimit de ceea ce a auzit.

Citește și: Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Madi și Horia acum, după ce fata a divorțat oficial de Sergiu

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Luiza a revenit în casă. Care a fost motivul... Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. De ce lipsesc Albert și Adriana din live și de ce a fost supărată doamna Floarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x