Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. Cine este Rareș, noul concurent din casa Mireasa

Rareș este noul concurent din casa Mireasa. Iată ce își dorește de la viitoarea lui parteneră și ce spune despre iubirea pe care o are de oferit!

Galerie
Cine este Rareș, noul concurent din casa Mireasa | Antena 1

În ediția din 28 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 un nou concurent și-a făcut apariția în casă. Descoperă cine este și ce își dorește de la viitoarea relație!

Cine este Rareș, noul concurent Mireasa

Rareș lucrează în domeniul organizării de evenimente și a venit în casa Mireasa pentru a-și cunoaște jumătatea.

„Oamenii mi-au spus că sunt nebun, că nu o să pot să rezist ținând cont de regulile stricte, fără telefon, dar mă susțin oricum” a povestit Rareș.

„În interior sunt o persoană sensibilă și iubăreață. Vreau pe cineva care să îmi ofere aceeași chestie. Am multă iubire de oferit” a mai spus acesta.

Rareș are un frate mai mic cu un an și două luni, la care ține foarte mult. Ei au copilărit până la 7 ani în România, dar au plecat în Italia la decizia părinților. Rareș s-a întors în România și a continuat liceul și facultatea la Bistrița.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. A fost „nuntă” în casa Mireasa. Ionela și Robert, îmbrăcați în mire și mireasă la petrecere

Concurentul are o relație foarte bună cu părinții lui, relație bazată pe multă comunicare. Mama lui e cea mai bună prietenă, iar despre tatăl său poate spune același lucru.

„Fata care va intra la mine în casă va fi foarte norocoasă” a motivat acesta susținând că energia familiei lui este una foarte pozitivă.

El a mai avut relații, dar care nu au trecut de pragul de 2 ani jumătate. Ultima relație a fost cea mai serioasă, mai ales că acesta o și ceruse pe fosta parteneră în căsătorie. El a înșelat-o pentru că nu se mai regăsea în relație și consideră că a făcut-o din răzbunare, dar că nu se mândrește cu acțiunea lui.

După această experiență, concurentul nu a mai avut alte relații, însă acum este mai pregătit ca niciodată să își găsească jumătatea alături de care să formeze o familie, pentru că își dorește și copiii.

„Cel mai mult la o femeie contează frumusețea, apoi caracterul pe care îl are. E important să fie modestă, să nu ceară foarte multă atenție, să nu fie foarte geloasă, pentru că nu sunt genul care să dea curs la altele.”

El a menționat că nu ar putea să se acomodeze cu o persoană care are deja un copil și nu vede cu ochi buni o astfel de relație.

A recunoscut că este atras de 2 fete din emisiune, dar susține că există și lucruri care nu i-au plăcut încă de când le-a văzut la emisiune.

Rareș a avut și un mesaj pentru băieții din casă:

„Pentru voi băieți, am un mesaj foarte important. Fiți mai bărbați!”

Urmărește clipul video de mai sus pentru a vedea ce le-a transmis și fetelor!

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Vezi Live 24h din casa Mireasa și toate edițiile aici: https://antenaplay.ro/live/mireasa. Vezi ce-ți place

Votează-ți favoriții din casa Mireasa direct de pe telefon. Descarcă greatuit aplicația Antena 1: https://aplicatie.a1.ro/

Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. A fost „nuntă” în casa Mireasa. Ionela și Robert, îmbrăcați în mire și mireasă la... Mireasa sezonul 10, 28 octombrie 2024. Daiana și Cristi, din ce în ce mai apropiați. Ce a pus concurentul despre refuzul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 28 octombrie 2024. Elena și Vlad au câștigat 15.000 de lei! Luni, 28.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x