Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum răspunde tânăra și ce spune despre o posibilă împăcare cu Sergiu

Madi a fost întrebată care e statusul ei amoros după ce s-a despărțit de Sergiu. Internauții au fost curioși dacă aceasta are o relație cu Horia, după ce numele lui a fost menționat de mai multe ori după ce s-a aflat că finaliștii sezonului 8 nu mai formează un cuplu.

madi si sergiu alaturi de simona gherghe in finala mireasa sezonul 8 Galerie
Madi a fost întrebată care e statusul ei amoros după ce s-a despărțit de Sergiu. Internauții au fost curioși dacă aceasta are o relație cu Horia, după ce numele lui a fost menționat de mai multe ori după ce s-a aflat că Madi și Sergiu nu mai formează un cuplu. | Antena 1

Madi a fost întrebată care e statusul ei amoros după ce s-a despărțit de Sergiu. Internauții au fost curioși dacă aceasta are o relație cu Horia, după ce numele lui a fost menționat de mai multe ori după ce s-a aflat că Madi și Sergiu nu mai formează un cuplu.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi, noi informații bombă după despărțire. A fost să-și ia lucrurile de la Sergiu

Are Madi o relație cu Horia? Cum a răspuns fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8

Deși despărțiți, Sergiu și Madi nu au divorțat. Ei doar au întrerupt orice legătură și se rezumă la a transmite mesaje prin intermediul postărilor din social media.

”Da, încă este soțul meu, normal. Îl respect în continuare și acum și după ce nu va mai fi. Eu i-am spus destul de clar, știe unde să mă găsească dacă vrea să vorbească cu mine, cu tot dragul. Nu port pică, ură, am iertat orice ca să fiu eu bine. Nu vreau să țin ură și pică pe nimeni”, a spus Madi de la Mireasa sezonul 8.

I s-a spus că nu trebuia să se căsătorească în emisiune: ”Asta am simțit, asta am făcut. De obicei ce simt aia fac.”

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi rupe tăcerea după ce s-a despărțit de Sergiu. De ce nu mai sunt împreună, conform spuselor ei

Madi spune că e dispusă să mai dea o șansă relației cu Sergiu. Nu e prima dată când afirmă acest lucru și susține că băiatul e cel care nu vrea să mai audă de ea.

”Aș fi dispusă să mă împac, dar treptat, să o luăm așa pas cu pas. Foarte ușor, să nu mă grăbesc. Degeaba trag eu înainte dacă el merge înapoi. Sentimentele nu dispar peste noapte. Voi lăsa timpul să decidă. Eu voi sta singură că nu îmi mai trebuie absolut nimeni. Ne-am despărțit de comun acord.”, a mai adăugat Madi în live-ul făcut.

Care ar fi motivele despărțirii, conform lui Madi

Madi neagă vehement că ar fi luat legătura cu Horia și susține că motivele despărțirii sunt altele.

”Nu este adevărat, nu am luat legătura cu niciun Horia și Horia nu e fostul meu, nu știu ce tot comentați cu Horia”, a mai zis fosta concurentă de la Mireasa sezonul 9.

”Motivul real nu este Horia, atât pot să spun.”, a mai subliniat tânăra, care nu vrea să discute despre motivele despărțirii, spunând doar: ”Motivul este că, ne-am dat seama, nu ne potrivim. Nu regret nimic, chiar absolut nimic. A fost o experiență de viață pentru mine. Ba chiar voi merge să-mi fac un tatuaj cu infinit, să-mi aduc aminte”.

Mireasa sezonul 9. Declarația surprinzătoare a lui Șervan după eliminare. De ce a mers direct la Valentina și a luat-o î... Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzător pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x