Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Ce a postat Luiza pe Instagram, după ce a părăsit emisiunea. Cum s-a filmat alături de Alex

Luiza de la Mireasa sezonul 8 a avut parte de o eliminare din emisiune, în urma voturilor făcute de mamele dn casă. Aceasta s-a întors acasă și a făcut o serie de filmări pe Instagram.

Mireasa sezonul 8. Ce a postat Luiza pe Instagram, după ce a părăsit emisiunea. Cum s-a filmat alături de Alex Galerie
Mireasa sezonul 8. Ce a postat Luiza pe Instagram, după ce a părăsit emisiunea. Cum s-a filmat alături de Alex | Antena 1/ Instagram

Luiza de la Mireasa s-a filmat pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminată de la Mireasa și a făcut un anunț nașteptat în mediul online.

Luiza de la Mireasa sezonul 8 a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază neașteptată și a anunțat că va face un anunț în online

Concurenta de la Mireasa a ajuns acasă la ea și a făcut un anunț inedit pe rețelele de socializare și a spus că în decursul zilei de astăzi va face mai multe anunțuri în mediul online. Ea s-a filmat alături de Alex, concurentul care a fost la rândul lui și el eliminat.

Luiza de la Mireasa a ajuns acasă la familia ei, unde a găsit locuința decorată de Crăciun, cu un brad frumos și cadouri. Aceasta a împărtășit cu fanii câteva imagini de acolo și aceștia au putut vedea cât de fericită este că s-a întors acasă.

Citește și: Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ei

Înainte de a ajunge acasă ea s-a filmat atât în Buftea, unde era alături de Alex, dar și la volanul mașinii ei, adăugând faptul că în decursul zilei următoare va avea mai mult timp liber să vorbească cu fanii ei.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 8 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Cum s-au filmat Alex și Luiza după ce au fost eliminați din casa Mireasa. Ce anunț a făcut fostul concurent în mediul on...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x