Antena Căutare

Gelozia își spune cuvântul! Narcisa și Andra, replici tăioase din cauza lui Armando: "Sunt îndrăgostită maxim"

Narcisa și Andra au parte de replici tăioase din cauza lui Armando. Iată discuția dintre cele două concurente de la Mireasă.

La finalul zilei de ieri o frază aparent banală a încis spiretele, iar Narcisa și Andra păreau că au multe să-și spună una celeilalte.

Andra consideră că Narcisa este îndragostită de Armando, aceasta susținând că l-a sărutat pe gât pe concurent.

Andra și-a făcut un scenariu amplu în imaginația ei cu Armando și Narcisa.

O lume care se împarte la doi! Armando și Andra, resentimente înainte de sentimente. Ce au discutat cei doi: "Mă așteptam să fii mai inteligentă"

Concurentii show-ului Mireasa

Narcisa Pruteanu are 28 de ani și este din Bârlad, însă locuiește în Cluj. Are doi nepoți pentru care ar face orice, pentru că iubește foarte mult copiii. Narcisa pune mare preț pe sinceritate, indiferent dacă maniera directă în care se exprimă poate înclina situația în detrimentul ei. Crede că în casa Miresa își va găsi jumătatea pentru că: "pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7".

Armando, la capătul răbdării sau al dragostei? Psihologia unei reîntoarceri surpriză! Andra:" Nu mai vreau să fac aceeași greșeală"

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Narcisa este luată în colimator de Ionuț! Concurenții au păreri și viziuni diferite: "Ea le știe pe toate! Se bagă ... Petrecere de pomină în casa Mireasă. Iată cum s-au distrat concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x