Antena Căutare

Nicole creează gelozii în casa ”Mireasa”. Curiozitatea pe care Radu i-a arătat-o a supărat-o pe Mădălina

Băieții au fost anunțati de către staff-ul emisiunii că Nicole, cea de-a doua fată care o să intre în casa Mireasa, urmează să stea de vorbă cu ei. Aceștia, inclusiv Radu, s-au așezat nerăbdători în fața televizorului.

Gestul lui a fost observat de Mădălina, care l-a întrebat: ”De ce te-ai ascuns acolo?”. Imediat, băiatul și-a luat un scaun și s-a așezat lângă canapea.

Concurenta a rămas cu ochii ațintiți spre iubitul său și chiar i-a întrebat pe băieți ce le scrie Nicole. ”Salutări”, a venit replica lui Radu, care n-a fost atât de rapidă cum spera partenera sa.

”Și de ce nu spui? (...) E clară treaba”, a spus ea și a plecat din living.

La câteva minute, concurentul s-a ridicat și le-a dat mamelor câteva detalii despre noua concurentă.

În tot acest timp, Mădălina și Cătălina discutau despre Nicole, însă iubita lui Radu a susținut în emisiune că nu este geloasă, doar s-a alintat puțin.

Mai multe detalii în videoclipul următor:

Cuvinte grele între Claudia și Ștefania de la "Mireasa". Ce replică a aprins spiritele în casa fetelor... Cătălina de la „Mireasa” nu s-a mai ascuns și a izbucnit în lacrimi! Ce a mărturisit: „Vreau să le spun”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x