Antena Căutare

Roberta, prima concurentă eliminată de la Mireasa: „Am învățat că oamenii sunt foarte răi. Am venit aici cu cele mai sincere intenții”

Roberta, Alexa și Narcisa a fost cele trei fete care au fost nominalizate de băieți. Roberta este cea care va părăsi competiția, în urma votului publicului.

Momente dificile în casa Mireasa. Roberta, Alexa și Narcisa, concurentele propuse de băieți pentru eliminare , așteaptă să afle cine va părăsi competiția.

În cele din urmă, votul publicului a fost decisiv, iar Roberta este prima concurentă care părăsește Mireasa.

„Îmi pare rău că plec, dar regret și faptul că nu am învățat nimic nou. am rămas cu aceleași lecții, că oamenii sunt răi și perverși. Ceilalți nu au de gând să formeze cupluri, ei au venit pentru prietenii și tabere la mare, după ce ieșim”, a spus Roberta.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ionuț și Lică, discuție secretă! Ce părere au concurenții, de fapt, despre fetele din casa Mireasa?... Crize de nervi și furie oarbă! Împărțirea bugetului a dezlănțuit iadul în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x