Antena Căutare

Simona Gherghe s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au distrat aceștia în vacanță

Simona Gherghe se bucură de o vacanță de vis alături de familia ei. Ea și soțul ei s-au bucurat de priveliști de vis alături de copiii lor.

Simona Gherghe s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au distrat aceștia în vacanță Galerie
Simona Gherghe s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au distrat aceștia în vacanță | Antena 1

Simona Gherghe s-a bucurat de o vacanță la mare, unde și-a luat cu ea întreaga familie. Frumoasa prezentatoare tv de la Mireasa s-a pozat alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu, într-o mașină, în vacanță, iar fanii au putut vedea cât de mult se iubesc.

Simona Gherghe s-a pozat cu soțul ei, Răzvan Săndulescu, în vacanță. Cât de frumoși sunt împreună

Simona Gherghe s-a pozat în cea mai tandră ipostază posibilă alături de soțul ei. Cei doi și-au luat copiii și au mers în vacanță, unde s-au putut relaxa și bucura de zilele de vară rămase. Prezentatoarea tv a încercat să profite la maxim de concediu, dat fiind faptul că în câteva zile emisiunea Mireasa revine pe tv, cu un nou sezon și i-a ieșit perfect.

Citește și: Fiica Simonei Gherghe a ajuns pe mâna medicilor din Grecia. Ce s-a întâmplat cu micuța și cum se simte acum. „Nu e mereu ușor”

Vedeta le-a arătat fanilor ei cât de bine se distrează în vacanță, prin mai multe postări pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, atât cu ea, cât și cu copiii ei.

Simona Gherghe a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii de familie. În una dintre imagini Simona Gherghe apare în costum de baie, sărind pe plajă. Simona Ghrghe a purtat un costum de baie albastru, întreg, cu decupaje în zona abdomenului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători. Se adaptează ușor, iubesc apă și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmplă de mult acasă), vor seara la discotecă, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forță din mare sau din piscină( că a apus soarele de mult, nu de altă…). Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 44 de ani. Prezentatoarea, imagini de colecție din vacanța petrecută cu familia

Ce studii are Simona Gherghe

Simona Gherghe este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, orașul în care vedeta a copilărit.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator. S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”, a spus vedeta, conform libertateapentrufemei.ro.

„Primul meu job a fost la radio în Iași, unde al lucrat vreme de 4 ani. Apoi, m-am angajat la stația locală a Antenei 1. Așa m-au remarcat cei de la București și m-au chemat aici, acum 18 ani...”, a mai adăugat ea.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată rochia mulată pe care a purtat-o Cosmina la starea civilă. Ce imagini a publicat cu A... Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x