Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus despre ea

Cosmin Preda de la Mireasa, sezonul 5, a făcut declarații neașteptate despre Alexandra Ghioca, fosta lui iubită. Acesta o acuză că vorbea cu Aron noaptea, când el adormea.

Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus despre ea
Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea, când el dormea. Ce a spus despre ea | Antena 1/ Antenastars

Iată că din povestea de dragoste a lor, Cosmin și Alexandra, au ajuns la jigniri mari, bărbatul chiar acuzând-o de lucruri halucinante. Acesta spune că tânăra s-a prefăcut gravidă pentru ca el să-i mai ofere o șansă la împăcare. Lucrurile însă au luat o întorsătură neașteptată.

Cosmin Preda de la Mireasa, declarațiile greu de crezut despre fosta lui iubită, Alexandra. De ce anume o acuză

Cosmin de la Mireasa, sezonul 5, spune că fosta lui iubită, Alexandra, cu care se și mutase împreună după eliminarea lor din casa Mireasa, l-ar fi mințit că e gravidă, întinzându-și sânge pe mână ca și când s-ar fi tăiat pentru a-l constrânge pe bărbat să îi mai ofere o șansă.

Iată că bărbatul nu a fost limitat în declarații și a vorbit deschis despre ea, spunând că a simțit că ea îl înșală cu Aron, iubitul ei din casa Mireasa.

„Înainte să vină în București, deci noi ne-am despărțit pe 18 iulie, ea weekendul viitor a venit cu trenul în București și mințea pe toată lumea că e însărcinată și mi-e și rușine să vă zic. Ea și-a dat cu menstruație pe mână, la încheietură, mințea că e gravidă ca să ne împăcăm. Spunea că s-a tăiat, că se omoară.

Eu știam că e o vrăjeală, știam la ce o duce capul. Când a venit în București nu avea nicio tăietură la încheietură. O să vă arăt poze, înregistrări, acuzații pe care le-a adus familiei mele. Dă mesaje la fete din cercul meu de prieteni și le face panarame. O să vedeți ce făcea cu mine în pat. Aron și Alexandra vorbeau cu mine în pat. Vă arăt”, spune Cosmin într-un live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmin Preda a oferit toate detaliile cu privire la situația aceasta, însă încă nu știm opinia Alexandrei cu privire la acest subiect. Desigur, adevărul ar putea fi undeva la mijloc.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit. De ce cuplul lor s-a destrămat

Cosmin, „mesaj” cu subînțeles la scurt timp de la despărțirea de Alexandra

Cosmin și Alexandra, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au format un cuplu foarte apreciat de telespectatori. Cei doi și-au început povestea de dragoste în casa show-ului matrimonial, la scurt timp de la despărțirea dintre concurent și Andreea, tânăra care i-a atras atenția încă din primele zile în reality show.

Evoluția lor în emisiune a fost una de-a dreptul senzațională. Aceștia au trecut prin momente frumoase, dar și prin situații dificile care au contribuit la consolidarea relației lor.

Deși nu au ajuns în marea finală a sezonului 5 Mireasa, Alexandra și Cosmin și-au continuat povestea de iubire afară. Cuplul lor părea a fi unul stabil și foarte puternică, însă acest lucru nu a fost așa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba

La finalul lunii iulie, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au confirmat despărțirea.

„Nu a plecat din scurt, au fost mai multe discuții de-a lungul timpului, până când amândoi am conștientizat că nu ajungem nicăieri așa. Alexandra a plecat pe 18 iulie la Brăila, iar în weekend-ul acesta s-a întors la București să mai discutăm. Aseară a plecat, din nou, la Brăila.

Simona Gherghe s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au distrat aceștia în vacanță... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina au un nou membru în familie. Ce doi și-au luat un nou animal de companie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x