Antena Căutare

Un nou bebeluș în familia Mireasa. Un concurent și iubita lui au anunțat că vor avea un băiețel

Un nou bebeluș în familia Mireasa. Un concurent și iubita lui au anunțat că vor fi părinții unui băiețel.

concurentii de la mireasa sezonul 5 Galerie
Un nou bebeluș în familia Mireasa. Un concurent și iubita lui au anunțat că vor fi părinții unui băiețel. | Antena 1

Aron de la Mireasa sezonul 5 va avea un băiețel. Tânărul a făcut anunțul în cursul zilei de duminică, 25 noiembrie 2023.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum

Un nou bebeluș în familia Mireasa. Un fost concurent a anunțat că va fi tatăl unui băiețel

”Dragilor, cu nerăbdare și inima la gură vă anunțăm că în Familia Aron va sosi un băiat🥹💙❤️‍🔥 Te iubim, baby A.”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

Alături de text, fostul concurent de la Mireasa a publicat un clip cu momentul în care descoperă sexul bebelușului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu câteva săptămâni, Aron și Gabriela, iubita lui, anunțau cu bucurie că vor deveni părinți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut.

”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am avut-o atunci când am aflat că vom fi părinți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat! Stați aproape, vor urma mai multe detalii!”, scria atunci Aron pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce se găsește în telefonul lui Marius. Ioana, foarte afectată de întreaga situație

Povestea lui Aron Adelin Bob

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licența ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Mireasa sezonul 8. Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între Adrian și Daria, după ce au aflat verdictul publicului... Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Mama Ioanei, dezvăluiri bombă despre trecutul lui Marius. Cum explică el: ”Unele s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x