Horoscopul zilei 15 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 15 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Profimedia

Astăzi Luna este în Berbec, ceea ce ne-ar putea face să devenim spontani, pasionali și să ne aruncăm cu capul înainte fără să cântărim toate opțiunile, a declarat Bianca Nuțu, în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani.

Totodată, în cursul zilei de 15 februarie suntem deschiși la tot ce-i nou, iar unii dintre noi pot fi azi mai impulsivi și puși pe ceartă.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 15 februarie 2021 Berbec

Nativii zodiei Berbec beneficiază de multă energie și sunt în toane bune. Dacă Berbecii au amânat să facă unele lucruri pentru că le-a lipsit curajul, astăzi este șansa lor să își ia revanșa.

Citește și: Horoscop rune 2021 luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru luna iubirii

Horoscop 15 februarie 2021 Taur

Vești bune pentru Taurii care au de rezolvat unele chestiuni bancare sau pentru cei care așteaptă un răspuns de la autorități. Din punct de vedere emoțional, est eposibil ca nativii zodiei Taur să treacă prin tot felul de stări nervoase în cursul zilei de 15 februarie.

Horoscop 15 februarie 2021 Genemeni

Astăzi nativii din zodia Gemeni se bucură de succes și de îndeplinirea dorințelor, fără să facă prea mult efort, chiar dacă nu este vorba neapărat de obiective grandioase. Gemenii pot fi scoși din minți în cursul zilei de 15 februarie 2021 de lipsa de politețe a celorlalți.

Horoscop 15 februarie 2021 Rac

Nativii zodiei Rac care nu își controlează reacțiile și au ieșiri nepotrivite mai ales în public vor fi taxați. Astfel, reputația lor ar putea avea de pierdut.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop 15 februarie 2021 Leu

Nativii zodiei Leu vor avea astăzi de-a face cu oamenii care spun multe, dar nu fac nimic. Unii Lei vor oficializa o relație, pe când alții o vor rupe.

Horoscop 15 februarie 2021 Fecioară

Au fost multe momente când nativii zodiei Fecioară au bătut în retragere pentru că au simțit că nu sunt pregătiți. Ar trebui să-și amintească faptul că perfecționismul nu este o virtute, ci uneori un obstacol. Unele Fecioare se pot aprinde în cursul zilei de 15 februarie din cauza banilor.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 15 februarie 2021 Balanță

Starea nativilor din zodia Balanță este influențată în cea mai mare parte în cursul zilei de 15 februarie de relația cu partenerul, cu asociații, sau cu clienții.

Horoscop 15 februarie 2021 Scorpion

Pe 15 februarie nativii zodiei Scorpion nu stau prea bine la capitolul răbdare, indiferent dacă s-au adunat mai multe sarcini la birou, sau acasă. Provocarea zilei pentru Scorpioni este să-și țină în frâu stările de nervozitate.

Horoscop 15 februarie 2021 Săgetător

Unii nativi pot fi mai arțăgoși și puși pe ceartă, fiincă s-au săturat de rutină. Uită că plictiseala singuri, sau în doi este până la urmă o consecință a alegerilor lor.

Horoscop 15 februarie 2021 Capricorn

Dacă nativii acestei zodii și-au făcut griji din cauza unor economii în care au intrat, sau au avut o pierdere financiară, norocul le surâde din nou și li se deschide o nouă cale.

Horoscop 15 februarie 2021 Vărsător

Nativii acestei zodii se află în una dintre acele zile în care le este foarte dificil să-și păstreze calmul. Pot avea probleme cu mașina, discuții incomode și se pot supăra pe cai care l-au luat pe „nu” în brațe

Horoscop 15 februarie 2021 Pești

Nativii acestei zodii pot fi imprudenți în cursul zilei de 15 februarie și pot cheltui fără să se gândească la consecințe. Alți Pești își fac griji financiare, dar pot găsi și o soluție.

Ultimele știri