Antena Căutare

Horoscopul zilei 16 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 16 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 16 februarie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte Galerie
Horoscopul zilei de 16 februarie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte | Profimedia

Astăzi cei mai mulți dintre noi ne comportăm de parcă am deține adevărul absolut, de aici și dialogurie înfierbântate. Dacă nu primim ceea ce cerem, ne pierdem rapid și calmul dar și intreresul.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 16 februarie 2021 Berbec

Cu cât petrec mai mult timp înconjurat de prieteni, sau într-un cerc social larg, cu atât nativii din această zodie sunt mai inspirați și le vin tot felul de idei noi. Totuși, dacă o persoană îndrăznește să le conteste valoarea, s-a zis cu liniștea și pacea!

Horoscop 16 februarie 2021 Taur

Problemele zilei pot pleca de la teama că job-ul sau afacerea pe care nativii acestei zodii o dezovoltă nu le oferă stabilitate financiară. Curg reproșurile și la adresa celor pe care îi consideră leneși și imaturi în relația lor cu banii.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 16 februarie 2021 Gemeni

Ce este pre mult strică! Oricât de sociabili ar fi astăzi nativii acestei zodii, uneori este cazul să ia și o pauză. Mai ales spre seară când vor simți cum li s-au descărcat bateriile.

Horoscop 16 februarie 2021 Rac

Stă în puterea nativilor acestei zodii să facă câteva fapte bune care să meargă la inimă cuiva. Oricât de tentant ar suna să intre într-o competiție și să afișeze o atitudine superioară, ar trebui să-și reamintească de faptul că Racii sunt oameni buni.

Horoscop 16 februarie 2021 Leu

Leii care au trăit în ultima vreme cu un sentiment permanent de vinovăție, își vor da seama cât de toxic este un astfel de comportament. Vor deschide ochii și își vor da seama că această stare le este indusă tocmai de oamenii care tot cer, fără să ofere nimic la schimb.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 16 februarie 2021 Fecioară

Chiar dacă nativii acestei zodii sunt raționali, astăzi resimt emoțiile mult mai intens față de alte dăți. Multe Fecioare singure visează la un nou început, presărat cu pasiune și multă acțiune.

Horoscop 16 februarie 2021 Balanță

Dacă și-au ignorat puterea personală și i-au lăsat pe alții să-I manipuleze, acum poate fi momentul în care nativii acestei zodii să răbufnească.

Horoscop 16 februarie 2021 Scorpion

Nativii acestei zodii s-ar putea să fie aduși în situația de a ceda nervos în fața unui coleg. Predispoziția este să fie mai egoiști și să primeze strict interesele lor. De aici și discuțiile.

Horoscop 16 februarie 2021 Săgetător

Nativii acestei zodii trebuie să se ferească astăzi să sară direct la concluzii. Conflictele se pot isca din senin, însă Săgetătorii își pot îndrepta această energie spre un proiect important din viața lor.

Horoscop 16 februarie 2021 Capricorn

Este cea mai proastă zi pe care ar putea să o aleagă cei din familie pentru a sa confrunta cu nativii acestei zodii, care sunt ca o oală sub presiune. Totuși, orice s-ar întâmpla, Capricornii ar trebui să facă bine și să evite aceste conflicte.

Horoscop 16 februarie 2021 Vărsător

Le face bine să spună ce au pe inimă, însă ar trebui să fie atenți cui împărtășesc secrete. Pur și simplu pe nativii acestei zodii îi poate lua gura pe dinainte astăzi, iar relația cu mama este una explozivă.

Horoscop 16 februarie 2021 Pești

Nativii acestei zodii vor avea totată ziua senzația nu doar că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu apropiații, ci pur și simplu că se află în direcții total opuse. De asemenea, Peștii nu ar trebui să dea vina pe alții de modul în care își cheltuie banii.

Horoscopul zilei 16 februarie 2021. Nativii Berbec au tot felul de idei noi... Horoscopul zilei 17 februarie 2021. Nativii Săgetător trebuie să-și cântărească cuvintele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x