Horoscopul zilei 17 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 17 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscop zilnic 17 mai 2021

Profimedia

Astăzi citim printre rânduri și vedem miezul unei probleme. De asemenea, unii își vor regăsi puterea să treacă peste o situație în care s-au simțit umiliți sau neimportanți. Iar spre seară avem chef de distracție, spun astrele.

Scorpionii se concentrează pe carieră, iar Balanțele elimină persoanele toxice din viața lor.

Horoscop zilnic 17 mai 2020 pentru fiecare nativ în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în aprte și vezi care e ziua ta norocoasă din săptămână potrivit zodiei tale aici!

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Berbec

Dacă până spre după-amiază te macină unele probleme acasă, sau te cerți cu cineva din familie, ulterior vibe-ul se va schimba. Începi săptămâna așadar pus pe fapte mari.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Taur

Dacă ai stat pe margine și ai tot așteptat să se lege lucrurile profesional, sau să devii mai cunoscut în domeniul tău, Universul îți dă undă verde. Doar niște discuții cu cei din familie îți pot strica astăzi buna dispoziție.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Gemeni

Conversațiile se pot încheia astăzi cu o bătaie cu pumnul în masă. Odată ce ai început să te contrazici cu cineva, vei veni cu argumente după argumente, până când veți obosi și tu și interlocutorul.

Citește și: Horoscopul lunii mai 2021. Berbecii vor avea parte de o schimbare în viața lor. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Rac

Granița dintre prietenie și iubire este foarte fină, dar astăzi ar cam trebui să-ți dai seama unde te situezi. iar nativii care s-au despărțit recent, înțeleg acum de ce fostul nici nu intră în casă, nici nu pleacă, doar stă în ușă.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Leu

Vii după două zile în care ai fost mai degrabă închis în tine, dar acum revii în centrul atenției și vorbești deschis despre ce simți. În plus, în carieră, rolurile se schimbă. Nu mai ești tu la mâna cuiva, ci invers.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Fecioară

Este foarte posibil ca nivelul tău de energie să fi ajuns la limita de jos. Așa că este recomandat să nu tragi de tine să termini toate sarcinile într-o singură zi.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Balanță

Provocarea ta este să elimini din viața ta tot ce îți scade vibrația. Așa că dacă ai pe lângă tine oameni care te aduc în pragul disperării, acum ai forța necesară să-i lași în urmă.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Scorpion

Focusul este pa carieră și poți ieși câștigător, mai ales dacă ai avut discuții despre un parteneriat, contracte, sau afaceri de familie.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Săgetător

Mulți te-ar putea considera astăzi arogant, sau chiar pretențios. Problemele apar când crezi că deții adevărul suprem și încerci cu înverșunare să-i convingi și pe ceilalți.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Capricorn

Astăzi nu te arunci în mijlocul evenimentelor, ci stai mai degrabă în spate și observi ce se întâmplă. Ai vrea mai multă corectitudine din partea celorlalți, dar va trebui să accepți ideea că oamenii nu sunt perfecți.

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Vărsător

Relațiile personale sau parteneriatele de afaceri o iau razna. Niciodată nu a fost mai greu să vă întâlniți la mijlocul drumului, mai ales că intuiția îți spune clar că partenerul vrea să te manipuleze.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop zilnic 17 mai 2021 Pești

În cazul în care ești într-o pauză între două proiecte sau două joburi, te cuprinde o stare de agitație. SImți că fără muncă viața ta nu are niciun sens. Așa că ai fi dispus să muncești chiar și pe gratis, doar pentru a fi aplaudat pentru ceea ce faci.

Vara și-a intrat deja în drepturi. Vremea caldă și gândul că se apropie concediile ne fac să ne simțim din ce în ce mai bine. Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2021 anunță o perioadă complexă. La început de sezon dragostea își face simțită prezența. Toți nativii vor fi puși la diverse încercări, dar vor reuși să se bucure și de momente speciale alături de persoana iubită.

Ultimele știri