Horoscopul zilei 25 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Resimțim deja efectul eclipsei de Lună, dar astăzi, 25 mai 2021, este una dintre acele zile când miracolele se întâmplă - evident - celor care cred în ele, a spus Bianca Nuțu la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Horoscopul zilei 25 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Profimedia

Horoscopul zilei 25 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani

Deși ne macină în continuare tot felul de fixații, avem energie să ne ținem și de treabă, a spus Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani, astăzi, 25 mai 2021.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Berbec

În cazul în care simți că unele probleme te copleșesc, este perfect în regulă să apelezi la ajutorul unui specialist - psihoterapeut sau chiar astrolog. De asemenea, ascultă-ți instinctul când vine vorba de viața ta intimă sau de o chestiune financiară.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Taur

Poți avea azi câteva flash-uri de inspirație în ceea ce privește o colaborare. De asemenea, tot azi, ai un efect hipnotic asupra celorlalți și ai putea profita din plin de puterea ta de convingere.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Gemeni

Dacă nu ești atent, poți spune vrute și nevrute, atât că să știi că vor exista și consecințe. Unii Gemeni își pot idealiza locul de muncă, alții sunt nervoși și devin insuportabili pentru cei din jur.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Rac

Dacă ești singur, există riscul să te îndrăgostești, dar fără să ai motive întemeiate. Iar în cazul în care iubirea se transformă în obsesie, încearcă să revii cu picioarele pe pământ altfel îți faci foarte mult rău.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Leu

Nativii din zodia Leu s-ar putea să ia legătură cu o prietenă sau să se apropie mai mult de mamă. În plus, chiar dacă de obicei pun sub preş emoţiile şi pretind că sunt puternici, astăzi sunt pregătiţi să dea piept cu trăirile lor.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Fecioară

Dacă ai întâlnit pe cineva nou și ți-a dat toată lumea peste cap, să nu îți fie teamă să îi spui ce simți cu adevărat. Cât despre Fecioarele care sunt deja într-o relație, au șansa de a da cărțile pe față.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Balanță

Dacă o sumă de bani trebuie să ajungă la tine, se poate întâmpla ca o persoană să îți pună bețe în roate. Unele Balanțe pot susține financiar un coleg sau invers, ele să primească ajutor.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Scorpion

Ești mai sensibil decât de obicei și simți cu precizie stările celorlalți, ceea ce poate deveni prea solicitant. În plus, Universul te încurajează să îți asculți inima, asta pentru că nu dă niciodată greș.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Săgetător

Simți nevoia să fii cât mai discret și nimeni să nu se amestece în treburile tale. Instinctiv, vei știi și care este cea mai bună soluție ca să rezolvi probleme mai vechi de acasă.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Capricorn

Umorul te-ar putea scoate azi din mai multe situații tensionate. Dacă nu te poți concentra la muncă, nu intra în panică. De asemenea, dacă nu mai vorbești cu cineva, astăzi ai putea să treci peste supărare și să dai tu un semn acelei persoane.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Vărsător

Te macină tot felul de griji pe plan profesional și în orice clipă lucrurile ar putea scăpa de sub control și să ajungi la un scandal cu șefii. Ar exista totodată și niște personaje care ar vrea să vă păteze reputația.

Horoscopul zilei 25 mai 2021 Pești

Este foarte posibil să bați în retragere astăzi și să îți pară mai ușor să renunți decât să te zbați să rezolvi o problemă. Astrologii vă recomandă totuși să nu vă dați bătuți.

Ultimele știri