Căutare Live

Horoscopul zilei 3 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 3 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 3 mai 2021

Profimedia

Astăzi, mulți dintre noi vor bea de supărare. Din cauza distanței și a dorului de cei dragi, nu ne simțim în formă maximă. Suntem revoltați și ne cerem drepturile. Ar trebui, totuși, să nu ne pierdem speranța și să ne gândim că vor veni și zile mai bune.

Nativii Berbec au tendința de a vedea partea goală a paharului, iar nativii Rac sunt dezamăgiți că cei din jurul lor nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 pentru fiecare nativ în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare nativ în parte!

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Berbec

Nu ești astăzi într-o dispoziție prea jucăușă, sau pus pe glumă. Dimpotrivă, ești foarte serios. Alți nativi au conflicte cu mama, sau simt că prietenii nu pot înlocui partenerul. Ai face bine să numeri binecuvântările din viața ta și să nu te mai focusezi pe ce îți lipsește.

Citește și: Horoscopul lunii mai 2021. Berbecii vor avea parte de o schimbare în viața lor. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Taur

În loc să te bucuri de familie și de cei dragi, iată că faci bilanțul progreselor din carieră. Multor nativi nu le convine nimic și uită esențialul. Întotdeauna nemulțumitului i se ia darul.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Gemeni

În cazul în care ți-ai fi dorit să-ți vizitezi rudele din străinătate și nu ai putut pleca, este de înțeles de ce ai o strângere de inimă. Alți nativi se pot simți vinovați acum pentru niște fapte din trecut.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Rac

Dacă ești singur e posibil să-ți pice cineva cu tronc și un prieten să-ți strice planurile. Alți Raci au chef să stea departe de toată lumea. Se pare că oamenii pe care se bazau, sau pe care îi iubeau, nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor lor.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Leu

Tocmai astăzi, relația cu partenerul este mai rece. Sau, poate că ești departe de cineva drag. Cauți armonie și liniște, iar cei din jurul tău, fără să vrea, îți bun bețe în roată.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Fecioară

Te pot îngrijora anumite probleme de sănătate, sau, obsedat de curățenie cum te știm, poți fi nervos că nu sunt toate lucrurile la locul lor. Dacă au fost conflicte cu un coleg, sau cu un angajat, fie îl ignori, fie simți că el te respinge.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Balanță

Mulți nativi sunt abătuți pentru că nu au venit copiii în vizită. Din păcate, pentru că focusul lor este pe ce lipsește, îi neglijează și pe cei dragi.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Scorpion

Nu te simți în largul tău la masa de Paște, asta pentru că membrii familiei aduc în discuție tot felul de subiecte din trecut și te arată cu degetul. În cazul multor Scorpioni, relația cu mama se deteriorează acum.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Săgetător

Poți primi unele mesaje, sau vești care îți taie cam tot cheful. Altor nativi le este dor de frați și de sărbătorile copilăriei lor. Dacă ești singur acasă, te simți singur și în suflet, deoarece toată lumea este ocupată.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Capricorn

Ori de câte ori te îngrijorezi din cauza finanțelor, sau nu ai încredere în abilitățile tale, uită-te în jurul tău să vezi câte ai realizat. Cei mai mulți Capricorni au plecat de jos și au ajuns atât de departe. Așa că, ar trebui să bei un pahar în cinstea ta.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Vărsător

Te poți măcina din cauza unor probleme de sănătate, care nu sunt neapărat ale tale. Deși ai energie, ai momentele tale când te închizi în tine, și nu lași pe nimeni să ajungă aproape de inima ta.

Horoscop zilnic 3 mai 2021 Pești

Dacă ai divorțat, sau te-ai despărțit de cineva de curând, acum te încearcă tot felul de sentimente intense. Mulți nativi se plâng de singurătate, poate că au oe cineva în spital, sau poate că un proces nu s-a încheiat cum ar fi vrut.

Horoscopul zilei de 4 mai 2021 transformă Balanțele în sprijin pentru cei dragi. Dacă ești născută în această zodie nu ezita să-ți pui la dispoziția familiei sau a prietenilor tot sprijinul. Vei reuși să ai un gând bun, o vorbă înțeleaptă pentru fiecare.

Horoscopul Zilei, 03 mai 2021. Nativii Berbec nu sunt într-o dispoziție prea bună... Horoscopul Zilei, 04 mai 2021. Răbdarea este pusă la încercare...
Ultimele știri
x