Horoscopul zilei 9 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 9 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021

Profimedia

Astăzi sunt șanse mari să fim dezamăgiți de faptele celor din jur. Vom constata că am fost păcăliți sau vorbiți de rău pe la spate. De asemenea, mulți dintre noi se vor confrunta cu sentimente de vinovăție.

Nativii Vărsător ar trebui să fie atenți la cheltuielile pe care le fac, iar nativii Capricorn ar face bine să ia lucrurile pas cu pas la serviciu.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare nativ în parte!

Citește și: Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Berbec

Ai vrea din tot sufletul să rezolvi o situție amoroasă cu un fost partener, dar fie l-ai dezămăgit cu faptele tale nepotrivite, fie el te-a mințit și te-a rănit teribil. Trecutul nu poate fi reînviat, contează ce faci de acum încolo.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Taur

Deschide bine ochii deoarece un prieten te poate minți în legătură cu o sumă de bani. De asemenea, dacă dai de greu, astăzi s-ar putea să fii lăsat baltă.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Gemeni

Întâlnirile cu un șef sau cu autoritățile s-ar putea să-ți lase un gust amar. Totodată, pe plan profesional, faptele tale ar putea fi interpretate greșit.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Rac

Sunt șanse foarte mari să-ți faci tot felul de scenarii astăzi și chiar dacă o persoană insistă că îți spune adevărul, nu mai crezi nimic. Un fost poate să apară, să-ți țină morală și să-ți dea lecții de viață.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Leu

În echipa ta, sau în grupul tău de prieteni este cineva care ascund emari secrete și daăc nu ești atent la ce face această persoană te poți trezi că ai reațcionat prea târziu, când răul s-a produs deja.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Fecioară

Insiști că ești focusat pe carieră, că vrei să avansezi și că acesta est emotivul pentru care nu îți onorezi responsabilitățile în cuplu. De fapt, îți este teamă să îți iei un angajament serios.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Balanță

Ai o mulțime de planuri, dar nu te agita dacă astăzi nu iese nimic. Este și mâine o zi. Problemele pot apărea pentru că detaliile care îți scapă fac diferneța.

Citește și: Cine ai fost într-o viață anterioară, potrivit zodiei tale. Astrele ne dezvăluie totul

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Scorpion

Dacă ești single este dificil să îți dai seama unde te situezi când vine vorba d eo poveste amoroasă. Nu mai știi nici tu dacă e albă sau neagră. De asemenea, te simți vinovat că nu îi oferi mai mult ecopilului.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Săgetător

Tot încerci să omiți adevărul și să induci partenerul în eroare. Sinceritatea ți-ar rezolva toate problemele. Totuși, dacă deschizi astăzi subiectul, este posibil să-l rănești pe celălalt și e doar un pas până la a vă scoat eochii și la a vă face tot felul de reproșuri.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Capricorn

La muncă astăzi ia lucrurile pas cu pas. Asta pentru că nu e deolc ușor să faci mai multe lucruri în același timp. De asemenea, poți desoperi că un coleg a vorbit urât de tine pe la spatele tău. Încearcă totuși să nu-i răspunzi cu aceeași monedă.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Vărsător

Ești mână largă și uite așa poți face cheltuieli pe care mai târziu să le regreți. Se mai poate întâmpla ca faptele partenerului să te dezamăgească financiar.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2021 Pești

La tine acasă s epoate isca un scandal de proporții. Părinții, sau cei cu care locuiești îți dau impresia că nu te cunosc deloc. La fel de bine s-ar putea să fii sătul de pretențiile lor și să le întorci spatele.

Ultimele știri