Prognoza meteo 22 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La începutul acestei săptămâni vremea este deosebit de caldă, mai ales ziua, cu maxime cuprinse între 6 și 15 grade.

Prognoza meteo 22 februarie 2021

profimedia

Noaptea, însă, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Cerul va fi mai mult senin, iar la începutul și spre sfârșitul intervalului, pe alocuri, în sud-est și centru, va fi nebulozitate joasă și ceață dimineața posibil asociate izolat cu burniță.

Citește și: Vremea 23 februarie 2021. Temperaturi deosebit de ridicate, maximele ating 17 grade Celsius

Vântul va sufla slab și moderat. În Maramureș vor fi condiții de ceață în prima parte a zilei, dar pe parcurs se va arăta soarele. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 10 – 12 grade. Ăentru Crișana meteorologii anunță cer variabil spre senin și valori termice de până la 12 – 14 grade.

Vreme foarte frumoasă vom avea astăzi și în Banat. Cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime vor atinge 14 – 15 grade Celsius.

În Oltenia vom avea parte de ceață dimineață, însă în timpul zilei ne vom bucura de razele soarelui și de temperaturi ce vor urca până la 13 grade. Ceața vom avea dimineața și seara și în Transilvania. În timpul zilei, cerul va fi variabil, iar valorile termice se anunță destul de ridicate. Așadar, astăzi se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 4 și 11 grade.

În Moldova vor fi condiții de ceață în special dimineața. Cerul se anunță mai mult senin, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 12 grade Celsius. Pentru Dobrogeni vrema vine cu cer variabil, vânt slab și temperaturi ce vor atinge la prânz între 6 și 12 grade.

În Muntenia, dacă nu luăm în calcul ceața de dimineață, vom avea o zi foarte frumoasă, cu soare și maxime ce vor atinge între 10 și 15 grade. În capitală ne vom bucura de razele soarelui și de o maximă de 11 grade. Mâine temperatura va crește mai mult, astfel va atinge 13 grade. Miercuri cerul va fi mai mult noros, iar maxima zilei nu va depăși 7 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 11 grade

Oradea – 12 grade

Timișoara – 14 grade

Cluj-Napoca – 4 grade

Suceava – 9 grade

Iași – 7 grade

Miercurea Ciuc – 4 grade

Sibiu – 9 grade

Brașov – 10 grade

Galați – 10 grade

Craiova – 10 grade

București – 11 grade

Constanța – 9 grade

Ultimele știri