Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta pentru rețeta Croque madame, niște sandvișuri gratinate, cu piept de pui, șuncă de Praga, unt aromatizat, dar şi alte ingrediente delicioase.
Ingrediente pentru rețeta Croque madame
Mod de preparare pentru rețeta Croque madame
Pieptul de pui se condimentează cu sare și se trage la tigaie în puțin ulei până se sigilează pe toate părțile, apoi se dă la cuptor, acoperit, până se pătrunde bine.
Cartofii se curăță și se taie în forme de bețe de chibrit, apoi se prăjesc în baie de ulei și se presară cu sare.
Untul se aromatizează cu cimbru, oregano și rozmarin și se tartinează cu el feliile de pâine, pe ambele părți.
Peste feliile de pâine se așază felii de cașcaval, iar la interior se așază felii de șuncă, felii din piept de pui, intercalate cu felii de cașcaval. Sandvișurile se dau la cuptor pentru câteva minute pentru a se gratina.