Cuiburi de cartofi cu tofu
Vladutz ne pregateste: Cuiburi de cartofi cu tofu
Se curata cartofii, se taie in jumatati de-a lungul si se scobesc de miez astfel incat sa ramana forma de cuib.Tofu se scoate din caserola si se scurge de saramura.Se curata cepele si se toaca marunt. Se calesc cepele in uleiul incins.Se adauga tofu cu chimen ras, nuca macinata si semintele de chimen macinat.Cuiburile de cartofi se umplu cu compozitia obtinuta mai sus si se aseaza intr-o tava ice va fi invelita in folie de aluminiu.Se introduc la cuptor si se lasa la copt 30 minute. Se scoate apoi folia de aluminiu si se mai lasa tava la cuptor inca 10 minute.
Ingrediente:
8-10 cartofi mari
600 g Tofu in saramura cu chimen Inedit
2 cepe mari
160 g nuca macinata
100 ml ulei
½ lingurita seminte chimen macinat
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 01.03.2010, 10:12