Antena Căutare
Logo show

Rețeta zilei! "Vinete rebele", un preparat pe gustul tuturor gurmanzilor

Vlăduț, bucatarul de la Neatza, a pregătit rețeta Vinete rebele, preparată în stil arăbesc, absolut delicioasă!

Ingrediente pentru rețeta Vinete rebele

6 vinete coapte 2 linguri iaurt grecesc coaja și zeama de la o lămâie 1 cățel de usturoi 2-3 linguri tahini ulei de măsline sare Pentru servit: ardei capia copți brânză tartinabilă lipii de casă cu multe condimente

Mod de preparare pentru rețeta Vinete rebele

Vinetele coapte și scurse bine se toacă mărunt. Se amestecă cu puțin ulei de măsline, un cățel de usturoi răzuit. Se adaugă tahini și iaurtul și se potrivește gustul salatei cu zeamă de lămâie și puțină coajă rasă. La final, se pot presăra și semințe de rodie pentru un plus de culoare și gust.

Salata de vinete rebele se servește cu lipii de casă cu multe condimente și ardei capia copți pe care se vor așeza bulgărași din brânză presărați cu boia de ardei.

Luni, 09.07.2018, 08:33
x