Antena Căutare
Logo show

Rețeta zilei! Vlăduț gătește Pupici de Neatza, un delicios desert la pahar

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Pupici de Neatza, un delicios desert la pahar. 

Ingrediente pentru rețeta Pupici de Neatza

gogoșele de profiterol frișcă bătută căpșuni fructul pasiunii ciocolată bezele

Mod de preparare pentru rețeta Pupici de Neatza

Gogoșelele de profiterol se umplu cu frișcă. Restul de frișcă se amestecă cu fructul pasiunii tăiat cuburi și căpșuni, de asemeni, tăiate cuburi.

Se așază în pahare, sau borcănele, câte două gogoși de profiterol, apoi se completează cu frișca amestecată cu fructe. Deasupra se așazăbezele și se decorează cu ciocolată și căpșuni.

Desertul la pahar Pupici de Neatza se dă la rece înainte de servire.

Poftă bună!

Vineri, 20.04.2018, 08:41
x