Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o reţetă delicioasă de post, niște rulouri din foietaj cu hummus și susan pe care le-a denumit "Rulori fermecate".
Ingrediente pentru rețeta Rulouri din foietaj cu hummus și susan
aluat foietaj hummus pesmet semințe de susan Pentru salată: baby spanac grapefruit roșu prune uscate mazăre microplante sare piper ulei de măslineMod de preparare pentru rețeta Rulouri din foietaj cu hummus și susan
Hummusul se amestecă cu pesmet, iar cu acest amestec tartinăm foietajul întins. Presărăm deasupra susan ușor rumenit, rulăm lejer foile astel tartinate și le dăm la frigider pentru 30 de minute. Apoi, taiem rondele de 2 cm, le așezăm în tăvi la distante de 2-3 cm și le lăsăm la odihnit alte 30 de minute, după care le dăm la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade.
Servim delicioasele rulouri din foietaj cu hummus și susan cu o salată preparată rapid prin amestecarea ingredientelor enumerate și asezonate cu un dressing clasic, la care adăugăm suc de grapefruit roșu.