Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Astăzi numai omul mort nu știe ce-i ăla sport! Imagini de infarct în direct la Neatza. Dani a filmat cu telefonul mobil!

 

Florin Neby le-a făcut, în această dimineață, o mare bucurie amatorilor de... frumos! Ajutat de patru domnișoare grațioase și puțin golașe, celebrul instructor de fitness le-a supus unor cazne foarte plăcute văzului.

Mișcările senzuale ale tinerelor l-au cucerit pe Dani, care a ținut să imortalizeze minutele de gimnastică cu ajutorul telefonului mobil. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe