Antena Căutare

Bambi & Greek4U au adus muzică antrenantă direct pe gheață, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce voci, cât ritm și ceeee mișcări! Căprioarelor, ne era dor de voi!

Invitați la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Bambi și Greek4U, au cântat un colaj, piese antrenante, adolescentine pe care cu siguranță le vei reauzi la radio și în cluburile din România!

Invitați la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Bambi și Greek4U, au cântat un colaj, piese antrenante, adolescentine pe care cu siguranță le vei reauzi la radio și în cluburile din România!

Șase, Doamne, și toți șase chipeși, talentați și numai buni de admirat! Italienii de la Neri Per Caso au cântat la „Neatza” ”Englishman in New York”

Artiștii au făcut senzație cu vocile lor direct pe gheață! Au cântat atât de bine, încât chiar am avea motive să-i invidiem! De la melodii din repertoriul lui Nikos Vertis sau aromân, invitații au făcut senzație! Căprioarelor, ne era dor de voi!

Vreți să îi vedeți mai des la „Neatza” pe Bambi & Greek4U?

Smiley News! Dragi profesori, nu mai dați teme pentru acasă! Somnul lui Moș Ene vine pe la gene în timp ce elevii-și scr... Meriam Jane, vom mai auzi de tine! Ca într-un joc de „Domino”, artista ne-a câștigat inimile cu muzica ei! Și ce apariți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x