Antena Căutare

București: două milioane de locuitori + doi! "Primul meu impact cu Capitala: intersecția de la Răzoare. M-a înfricoșat"

București este capitala României și, în același timp, cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitori (la ultimul recensământ, în2011) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană.

București este capitala României și, în același timp, cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitori (la ultimul recensământ, în 2011) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană.

Conform unor estimări ale unor specialiști, Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar în următorii cinci ani, acest număr va depăși patru milioane.

Iar dacă printre cele trei milioane te afli și tu, dacă trăiești în București, dacă pui degetul pe harta lui și spui, convins, "aici locuiesc eu", înseamnă că știi că sunt 557 de ani de atestare documentară.

București 557. 20 septembrie, ziua în care așezarea lui Bucur apărea pe harta al Valahiei!

De "Ziua Bucureștiului", Răzvan și Dani au fost pe scenă. Ce le-a oferit lor orașul pe care îl "sărbătoresc" în fiecare zi? O viață!

"Aveam peste 250.000 de kilometri făcuți cu mașina, dar timp de șase luni nu am avut curaj să vin cu ea în București după ce am văzut intersecția de la Răzoare (una dintre cele mai aglomerate din București - n.r.)", povestește Dani, completat de Răzvan: "Până acum un an, n-am folosit GPS-ul. Nu există GPS suficient de util în București pentru un bănățean".

"Cine m-a făcut om mare!", piesa cu care Delia a smuls lacrimi publicului, într-o altă interpretare, la "... Râzi cu lacrimi! Răzvan şi Dani, analiză pe celebrul "Fifty Shades Darker": "Dacă în doi, ea nu şi-o fură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x