Antena Căutare

Concursul „Pretul cel bun” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a început! Cum te înscrii și ce poți câștiga

Înscrie-te în concurs și poți intra în direct în emisiune pentru a ghici și câștiga la jocul acestei toamne: Prețul cel bun.

concurs pretul cel bun la super neazta cu razvan si dani
Super Neatza cu Răzvan și Dani și Prețul cel bun au dat statul unui nou concurs care te încarcă cu premii. | Antena 1

Super Neatza cu Răzvan și Dani și Prețul cel bun au dat statul unui nou concurs care te încarcă cu premii. Înscrie-te în concurs și spune-ne care a fost cel mai surprinzător preț de care îți amintești. Cei mai creativi pot fi sunați în timpul matinalului pentru a juca, în direct, Prețul cel Bun și a câștiga, zilnic, premii.

Te așteaptă role, aparate electronice, jocuri și ustensile de bucătărie, oferite cu ajutorul a1shop.ro si Alo Shop. Prețurile sunt bune cu tine dacă știi să le ghicești. În fiecare zi, un preț te poate face câștigător!

Participă la concursul Prețul cel bun de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, completând formularul de aici. Concursul se încheie pe 4 octombrie.

Regulament concurs „Pretul cel bun” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este societatea ANTENA TV GROUP S.A., societate constituita si functionand in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul social in Bd. Ficusului nr.44A, etaj 4A, zona 2, Sector 1, Bucuresti, avand identificator unic la nivel european (EUID) ROONRCJ40/3765/1991, cod unic de inregistrare 1599030, cod de identificare fiscala RO, capital social 1.593.960 lei, cont bancar RO65RZBR0000060010162592 deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Bucuresti (societate denumita in continuare „Organizatorul”).

Derularea concursului ce face obiectul prezentului regulament (denumit in continuare „Concursul”) se va face in Romania, pe pagina https://a1.ro/neatza/pretulcelbun/ si in cadrul emisiunii TV “Neatza cu Razvan si Dani” difuzata pe Antena 1.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe Concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 20 septembrie 2022 – 04 octombrie 2022, dupa cum urmeaza:

  • Inscrierile si participarea in concurs se vor face incepand cu data de 20 septembrie 2022, ora 17:30;
  • Desemnarea si anuntarea castigatorilor se va face in cadrul fiecarei emisiuni TV “Neatza cu Razvan si Dani” difuzata pe Antena 1, (pentru detalii consultati Cap IV. Mecanismul de concurs).

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS, DESCALIFICARE

Pentru participarea la Concurs este necesara acceptarea neconditionata si fara rezerve, de catre participanti, a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti precum si acordul cu privire la acceptarea regulamentului de Concurs manifestat de participanti in momentul inscrierii.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Prin inscrierea la Concurs fiecare participant garanteaza:

- ca are deplina si neafectata capacitatea de folosinta si exercitiu (conform prevederilor Codului civil);

- ca este posesor al unui act de indentitate ;

- ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect in mediile de comunicare ale Organizatorului), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii patrimoniale in sarcina Organizatorului si numai cu consimtamantul prealabil pentru prelucrarea de date cu caracter personal exprimat in scopul realizarii respectivelor actiuni publicitare;

- ca va face toate demersurile necesare pentru a obtine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel incat sa fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;

- ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice. Orice fotografii si materiale filmate cu castigatorii vor putea fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre Organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara niciun fel de pretentii financiare sau de alta natura din partea participantilor si castigatorilor si numai cu consimtamantul prealabil al acestor persoane exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal exprimat in acest scop. Participantii si castigatorii renunta la a solicita Organizatorului si/sau subcontractantilor sai o alta suma de bani sau bunuri/servicii, decat cele prevazute la capitolul Premii sau vreo remuneratie pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la Concurs, extragerii si acordarii premiilor.

Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta reprezentantilor Organizatorului un document de identitate, fara insa sa fie retinute copii dupa acesta.

Angajatii sau colaboratorii Organizatorului, rudele si afinii acestora pana la gradul II inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest Concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda niciun fel premii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare.

IV. MECANISMUL DE CONCURS

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Participantii au posibilitatea sa se inscrie la Concurs prin intermediul paginii https://a1.ro/neatza/pretulcelbun/ (denumita in cele ce urmeaza „Pagina Concursului”). In cadrul Paginii Concursului participantii trebuie sa completeze datele personale: nume, prenume, telefon, email, oras si sa raspunda cat mai creativ la intrebarea de concurs. Prezentatorii emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” vor alege cel mai creativ raspuns iar participantul astfel ales va fi contactat telefonic si va intra in legatura directa cu prezentatorii emisiunii.

O persoana poate participa printr-o singura inscriere la Concurs.

Inscrierea in concurs se face gratuit, fara perceperea niciunei taxe directe sau indirecte.

V. DESEMNAREA CASTIGATORULUI. ACORDAREA PREMIULUI

Organizatorul va desemna castigatorul, in cadrul fiecarei emisiuni “Neatza cu Razvan si Dani”, prin intermediul prezentatorilor emisiunii. Prezentatorii emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani” vor alege cel mai creativ raspuns iar participantul astfel ales va fi contactat telefonic si va intra in legatura directa cu prezentatorii emisiunii. In cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, prezentatorii vor face referire la un produs expus in cadrul emisiunii iar participantul ales trebuie sa identifice pretul cel bun al produsului prin raspunsuri corecte la intrebarile prezentatorilor emisiunii. Produsul va contine 4 (patru) preturi dintre care doar unul este cel bun. In cazul in care participantul ales raspunde corect intrebarii/intrebarilor prezentatorilor emisiunii, pretul incorect al produsului va fi eliminat. Prezentatorii emisiunii vor adresa participantului ales 3 intrebari. Prezentatorii emisiunii vor desemna castigator participantul ales care raspunde corect si identifica pretul cel bun. Prezentatorii emisiunii vor preciza castigatorului premiului castigat.

Dupa validarea fiecarui castigator, organizatorul va proceda la incheierea unui proces verbal in care va consemna:

  1. numele si prenumele castigatorului (cu individualizarea seriei CI/sau a localitatii de domiciliu)
  2. premiu acordat si valoarea acestuia.

Procesul-verbal se va semna de catre un reprezentant al Organizatorului si de catre castigator.

Intrarea in posesia premiului se va face numai cu respectarea acestui regulament.

In cazul in care castigatorul este din Bucuresti, premiul se ridica de la punctul de lucru al Organizatorului situat in Bucuresti, sector 1, bulevardul Ion Mihalache, nr.174 (Studio Excelsior-Antena 1), de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-13:00.

In cazul in care castigatorul nu este din Bucuresti, premiul se livreaza de catre Organizator prin curierat costul livrarii cade in sarcina Organizatorului.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului. Orice revendicare venita de la oricare dintre castigatorii anuntati conform mecanismului de mai sus, dupa perioada indicata de organizator, este lipsita de efect.

Regulamentul concursului se face public prin afisarea pe site-ul de concurs.

In privinta premiilor raspunderea Organizatorului este strict limitata la acordarea acestora.

VI. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA

Premiile acordate in concurs sunt urmatoarele:

Denumire produs

Pret vanzare (RON, TVA inclus)

Termometru de carne

38.00 lei

Perpetuum mobile

79.00 lei

Cana golf funny

86.00 lei

Robot vorbitor

86.00 lei

Set tigaie tocator de lemn + spalator sarma

96.00 lei

Presa usturoi

98.00 lei

Set 2 pandantive cu lupă, lănțișor auriu și argintiu

139 lei

Pilă electrică pentru pedichiură, PediCurve

139 lei

Mini epilator facial Soft Touch Face

79 lei

Epilator corporal cu 3 capete, lamă placată cu aur 18K și lumină LED, reîncărcabil

119 lei

Cana de sticla mata Neata

59.00 lei

Prosop mare de plaja Neata

99.00 lei

Sticla vesela Neata cu capac

69.00 lei

Geanta cu rotite Neata

89.00 lei

Pahar plastic Neata cu rotite vesele si capac verde lime

89.00 lei

Pahar plastic Neata cu rotite vesele si capac bleu aqua

89.00 lei

Tricou dama alb XFactor City Line

89.00 lei

Tricou dama alb XFactor Headphones

89.00 lei

Tricou dama alb XFactor Singer

89.00 lei

Tricou barbati negru XFactor Red Dots

89.00 lei

Tricou barbati negru XFactor Lines

89.00 lei

Sapca waterproof Asia Express

149.00 lei

Sapca vintage urban army cu broderie iUmor

149.00 lei

Sort de bucatarie din bumbac Chefi fara Limite

149.00 lei

Platou rotund din bambus si marmura Chefi fara Limite

159.00 lei

Caserola rotunda 1200 ml cu capac bambus Chefi fara Limite

99.00 lei

Caserola dreptunghiulara 900 ml cu capac bambus Chefi fara Limite

119.00 lei

Mojar din bambus Chefi fara Limite

69.00 lei

Manusa de bucatarie Chefi fara Limite

149.00 lei

Cutitul Chefi la Cutite

339.00 lei

Sort de bucatarie Chefi la Cutite

79.00 lei

Set 5 ustensile bambus in suport

129.00 lei

Cantar de bucatarie cu afisaj electronic

139.00 lei

Rasnita sare, piper, condimente

99.00 lei

Tigaie profesionala mica, antiaderenta (20 cm)

139.00 lei

Set 4 coastere ardezie pentru pahare

89.00 lei

Set tava eleganta din bambus si platou ardezie

179.00 lei

In cadrul fiecarei emisiuni TV “Neatza cu Razvan si Dani” se va acorda 1 (un) premiu/emisiune.

Fiecare participant ales poate castiga o singura data.

Premiile obtinute de concurentul/concurentii castigatori vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Organizator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 60 (saizeci) de zile de la data incheierii Concursului.

Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii va fi retinut de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator produsului castigat, se va face de Concurent catre Organizator intr-un termen de 30(treizeci) zile de la data incheierii Concursului (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat, va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Organizator Concurentului in termen de 10(zece) zile de la data incheierii Concursului.

Premiile cu o valoare totala mai mica de 600 de lei sunt neimpozabile.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiile castigate sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

VII. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul concursului, Antena TV Group S.A., este in egala masura si operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal. In acest sens, Operatorul va aduce la cunostinta urmatoarele informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate. Colectam si prelucram datele cu caracter personal pe care dumneavoastra („Persoana vizata”) ni le comunicati la inscrierea si participarea in concurs. Datele colectate constau in nume, prenume, telefon, email si oras de resedinta. Suplimentar datelor enumerate, in cazul in care veti fi desemnat castigator al concursului, va fi prelucrata si semnatura castigatorului prin procesul verbal de desemnare a castigatorului si de predare a premiului, validarea castigatorului urmand a se face prin prezentarea unui act de identitate, fara a se retine insa copii de pe acesta.

Scopurile in care sunt prelucrate Datele si temeiul juridic al prelucrarii. Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si procesate pentru inscrierea si participarea dumneavoastra in concursul Pretul cel Bun.

care, din punct de vedere juridic, implica temeiul incheierii si executarii unui contract intre participant si organizator, precum si temeiul interesului legitim al Operatorului de a verifica varsta persoanelor participante la concurs, fiind admise doar persoanele majore, conditiile contractuale fiind cele mentionate in prezentul Regulament. Semnatura este prelucrata cu ocazia si in scopul acordarii premiilor castigate. Totodata, la revendicarea premiului, castigatorul va prezenta un act de identitate in scopul si in interesul legitim al Operatorului de a valida intr-un mod corect si transparent castigatorul concursului organizat. Nu se vor retine copii de pe actul de identitate.

Totodata, datele dvs. de contact vor fi utilizate de Organizator si pentru comunicarea cu dumneavoastra prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent in legatura cu activitatea noastra, prin transmiterea de newsletter, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile, produsele si tehnologiile Societatii sau ale oricarei alte societati din cadrul Intact Media Group, precum si despre evenimente si proiecte ale Societatii sau ale oricarei alte societati din cadrul Intact Media Group sau pentru sondaje in randul clientilor, campanii de marketing, analiza de piata, tombole, concursuri sau alte activitati ori evenimente promotionale. Pentru aceste scopuri, ne bazam pe temeiul consimtamantului dumneavoastra.

De asemenea, va vom oferi posibilitatea de a nu mai participa in orice moment, in cazurile in care nu doriti sa mai primiti comunicari de marketing. Puteti astfel alege sa va retrageti consimtamantul privind materialele de marketing/ newsletter in orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter sau invitatie la evenimente. De asemenea, in vederea retragerii consimtamantului dumneavoastra pentru orice prelucrare asupra careia ati consimtit in prealabil, puteti sa ne transmiteti un e-mail la [email protected] sau sa ne comunicati o scrisoare la adresa sediului social al Societatii.

Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia.

Nu vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze profiluri ale dumneavoastra.

Destinatarii datelor. Datele dumneavoastra sunt colectate prin intermediul website-ului Facebook si pot fi dezvaluite catre persoanele noastre imputernicite, in principal sponsori, prestatori de servicii sau colaboratori ai Societatii, in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile premise prin prezenta, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre, catre alte societati din grupul Intact Media Group; catre instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane, daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie sau a unui drept natural, sau in scopul unui proces de solutionare a diferendelor. Societatea va pastra controlul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal si se va asigura ca persoanele imputernicite folosesc masuri tehnice si organizationale corespunzatoare, in conformitate cu legea aplicabila, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Durata stocarii. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate atat timp cat sunt necesare in mod rezonabil in scopurile permise prin prezenta sau pana la momentul cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul). Ca regula generala, in cazurile in care va retrageti consimtamantul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastra si va lua masurile corespunzatoare pentru stergerea oricaror inregistrari cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre Societate a unui drept al dumneavoastra sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta. Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, formularele vor fi distruse si datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 3 ani de la data la care a fost incheiat concursul.

Drepturile persoanei vizate. Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de acces si dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea utilizarii de catre Societate a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care va permite sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat sau sa transmiteti aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dvs. personale in conditiile si limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exercitiul tuturor drepturilor dumneavoastra si de aceea, daca doriti sa procedati in sensul celor de mai sus, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa [email protected] sau o notificare scrisa la adresa sediului social al Societatii. Este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor. Societatea va lua in considerare orice solicitari sau plangeri primite din partea dumneavoastra si va vom transmite un raspuns imediat ce va fi posibil, insa nu mai tarziu de 1 (una) luna de la primirea cererii. De asemenea, aveti dreptul de a adresa o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti.

Securitatea datelor. Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale.

VIII. OBSERVATII

Participantii la concursul care face obiectul prezentului regulament se obliga sa respecte intocmai prezentul regulament. In cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul de concurs si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant.

Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care utilizatorii participanti completeaza datele solicitate pe site.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa Organizatorului, pana la sfarsitul Concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului Organizatorului.

Organizator,

ANTENA TV GROUP S.A.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x