Antena Căutare

Cum se pregătesc liceele pentru un BAC special. În ce condiții vor reveni elevii la școală în iunie

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Colegiul Național “Mihai Viteazul”, ne arată cu se pregătesc liceele pentru un BAC.

Institutul Național de Sănătate Publică a dat reguli clare despre cum trebuie să arate sălile pentru pregătire și pentru examenul de Bacalaureat.

Sever Popa, directorul Colegiului Național “Mihai Viteazul”, a explicat cum se pregătesc liceele pentru primirea elevilor în școli.

Revenirea elevilor se va face în condițiile cunoscute de toată lumea pe perioada pandemiei. Vom preveni infectarea elevilor și a personalului didactic și nedidactic. Se va face prin respectarea distanțării sociale. Într-o sală de curs vom avea un număr mai mic dect în mod normal, 10 elevi. Vom lua măsuri pentru dotarea cu materiale pentru dezinfecție. Dezinfectant pentru mâini, săpun lichid, covorașe îmbibate cu substanță dezinfectantă, a explicat directorul Sever Popa.

Examenul de Bacalaureat începe pe 22 iunie, cu probele scrise.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Ai nevoie de consiliere psihologică și socială? Sună acum la numărul gratuit 0800.070.030... Bună dimineața, Sănătate! Simptome pe care nu trebuie să le ignorăm în această perioadă de pandemie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x