Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani Oțil, trist de Valentine's Day: „Într-o zi de 14 februarie am pierdut-o. Nimic nu mai e la fel de-atunci”

 

Este cunoscut faptul că Dani este un adversar de temut al tradițiilor, iar când vine vorba de Sfântul Valentin martinalul se dezlănțuie la dresa celor care au adoptat sărbătoare. Anul acesta, vedeta Antenei 1 a dezvăluit că de fiecare dată când se apropie ziua de 14 februarie îl cuprinde o tristețe iremediabilă.

Motivul nu este banal și nici legat de vreo fostă iubire. Marele regret al lui Dani este cî într-o zi de 14 februarie și-a pierdut o geacă la care ținea foarte mult. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe