Antena Căutare

Dani Oțil a fost o victimă a modei în adolescență! Răzvan a dezvăluit totul! „Avea 88 de codițe. Era o nebunie” - Foto

Dani Oțil a fost o victimă a modei în adolescență, când avea vârsta de 17 ani, după cum a dezvăluit colegul său, Răzvan Simion. Dani a povestit cum și-a făcut apariția la festivitatea de deschidere a acelui an școlar, cu un look complet deosebit, cu 88 de codițe, de nu l-a mai recunoscut nici dirigintele său.

Dani Oțil a fost o victimă a modei în adolescență, când avea vârsta de 17 ani, după cum a dezvăluit colegul său, Răzvan Simion. Dani a povestit cum și-a făcut apariția la festivitatea de deschidere a acelui an școlar, cu un look complet deosebit, cu 88 de codițe, de nu l-a mai recunoscut nici dirigintele său.

„La 17 ani, avea 88 de suvițe în păr. Era o nebunie!”, a dezvăluit Răzvan Simion.

Dani a povestit cum și-a făcut „intrarea” cu noul look la festivitatea de deschidere a anului școlar.

„Aveam 17 ani. Am intrat la cursul festiv, am trecut pe lângă dirig, care era prieten cu tata, l-am dat la o parte – am venit cu 88 de codițe pe cap, dedesubt eram ras, cu ochelari de soare verzi, pentru că finalul fiecărei codițe era un pișcurici verde. Aveam pantaloni trei sferturi, cum purta Peter Andre. Dirigul mi-a spus după aceea că s-a jurat patru minute că nu are cum să fie Dani al lui ăla. Nu a vrut să mă primească la careu ,când s-a dat cheia școlii”, a povestit Dani Oțil.

Răzvan Simion a dezvăluit și cum a arătat adolescentul Dani după ce a renunțat la acele codițe.

„Ai văzut vreodată o găină zăpăcită? Când o zăpăcește câinele”, și-a amintit Răzvan Simion, râzând.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Păpălișca”, una dintre distracțiile preferate de Răzvan și Dani în copilărie! Ce făceau cu ea, când unul dintre ei nu e... Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, a lansat piesa „Avem monștri aici”. Clipul melodiei necesită o dublă vizionar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x