Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani, până și lopata o ai DE AUR? "Răzvane, a fost greu fără tine! Te-am luat de la poartă, zici că am venit cu urna mobilă la muncă!"

 

Echipa completă la "Neatza", după ce Răzvan a ajuns și el de pe meleagurile încălzite! Asta înseamnă voie bună și multă distracție.

Încă de la prima oră a dimineții, matinalii noștri sunt puși pe glume. Iar pentru că Dani și-a dorit o lopată "de aur", care să facă să dispară zăpada din parcare printr-o magie, colegii i-au făcut o surpriză și i-au îndeplinit visul. De fapt, prima parte a visului, o lopată aurie.

Acum, negocierea se ține pentru cine o folosește: Răzvan sau Dani?

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe