Antena Căutare

”Du-te-mă” s-a auzit, ÎN PREMIERĂ la "Neatza"! Delia, cu un look nou-nouț, cucerește toate topurile muzicale cu piesa asta!

Se aude pe internet, la radio și pe la tv că Delia are o piesă nou-nouță, ceea ce e perfect adevărat! Melodia, care nu e departe să devină hitul primăverii 2018, se numește "Du-te-mă", a fost compusă integral de catre artistă și produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Se aude pe internet, la radio și pe la tv că Delia are o piesă nou-nouță, ceea ce e perfect adevărat! Melodia, care nu e departe să devină hitul primăverii 2018, se numește "Du-te-mă", a fost compusă integral de catre artistă și produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-mă” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul ii apartine Deliei, iar productia video este realizata de catre Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine increzatoare, dar si amuzanta, autoironica a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Hilke Muslim (styling).

În premieră, la un post tv, după ce a interpretat-o LIVE, la Radio ZU, Delia a poposit la "Neatza" cu un look nou-nouț. Apariție, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, marca Delia!

”Asta nu e plăcere nevinovată, e sărăcie!” Răzvan, amintiri din copilărie: ”Răcâiam cu dinții partea albă a cojii de por... Delia și-a prezentat noua piesă la tv! Toată atenția a fost îndreptată către declarația artistei: "Este copilul meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x