Antena Căutare

Facebook-ul, lumea tuturor posibilităților. Mesajele zilei: ”Iubirea in vinje totul" & "Dimineata este cea mai frumoasa zi"

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus"

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Așa cum era de așteptat, românii sunt surse nesecate de „înțelepciune”, iar cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 găsesc mereu mesaje surprinzătoare. Astăzi, avem de-a face cu doi filosofi ai noii generații, care nu izbutesc să stârnească hohote de râs în platoul show-ului de dimineață.

Niciodată să nu pui pariu cu un magician! Răzvan și Dani au aflat pe pielea lor: "Mamă, ce mânuțe de tractorist ai!". Și a urmat prăpădul. Mai rău de atât nu se poate

Amalia vine cu vești bune pentru nativii acestei zodii. Se vor îndrăgosti la prima vedere... Aveți dureri la coloana vertebrală? Neby și fetele de la Neatza îți arată cel mai bun tratament!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x