Antena Căutare

Fă-ți felina bucuroasă de Sărbători. Înscrie-ți pisica în concursul Whiskas

Antena 1 si Whiskas continuă campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cea mai haioasă dintre felinele înscrise în concurs va fi recompensată cu produse Whiskas.

Fă-ți felina bucuroasă de Sărbători. Înscrie-ți pisica în concursul Whiskas Galerie
Fă-ți felina bucuroasă de Sărbători. Înscrie-ți pisica în concursul Whiskas | Antena 1

Florin Ristei: „Voiam să vă aduc aminte de prietenii noștri pe care îi avem prin casă, despre care mai postăm niște story-uri. Vorbesc despre pisici. Chemați-le în fața televizorului, că avem ceva de povestit”.

„Pisicile sunt familie”, campania Whiskas & Antena 1

Antena 1 și Whiskas au lansat campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase feline vor fi recompensate cu produse delicioase de la Whiskas, sponsorul oficial al tuturor Miau-urilor din România.

Trebuie precizat că toate pisicile sunt frumoase și toate sunt câștigătoare, însă doar trei dintre ele vor primi bunătățile de la Whiskas.

Florin Ristei: „Pisicile sunt familie, probabil că lucrul ăsta îl știți deja dacă sunteți proprietari de pisici. Mai ales atunci când ele se comportă ca niște oameni. Ce-a făcut al tău ultima oară?”.

Ramona Olaru: „Acum stă și se uită cu mine la televizor”.

Florin Ristei: „Îi pui din-astea de cat TV?”.

Ramona Olaru: „Nu m-am gândit la asta”.

Florin Ristei: „Maaamă, al meu stă ore în șir și se uită la niște păsări la televizor și sare pe televizor, da, bineînțeles”.

Ca să faci parte din campania Whiskas & Antena 1, încarcă o fotografie pe miau.a1.ro cu pisica ta într-o ipostază umană, iar cele mai creative trei imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas. În plus, cele mai reuşite poze se văd la SuperNeatza cu Răzvan şi Dani în perioada 13 - 22 decembrie 2021.

Formularul de înscriere pentru „Pisicile sunt familie”, concursul Whiskas

Pe miau.a1.ro, găsești formularul de înscriere pentru concursul powered by Whiskas. Trebuie să completezi numele tău întreg, numele pisicii tale, o adresă de mail, numărul de telefon, dar și localitatea și județul de unde provii. Acest formular trebuie completat o singură dată de posesorul pisicii.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uiți să încarci fotografia cu pisica ta, surprinsă într-un moment când se comportă asemenea unei ființe umane. Fie ca cea mai umană pisică să câștige!

Fie ca... cea mai „umană” pisică să câștige. Înscrie-ți felina din familia ta în concursul Whiskas... Fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 9 decembrie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x