Antena Căutare

Fie ca... cea mai „umană” pisică să câștige. Înscrie-ți felina din familia ta în concursul Whiskas

Antena 1 si Whiskas continuă campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cea mai haioasă dintre felinele înscrise în concurs va fi recompensată cu produse Whiskas. Iată ce trebuie să faceți.

Fie ca... cea mai „umană” pisică să câștige. Înscrie-ți felina din familia ta în concursul Whiskas Galerie
Fie ca... cea mai umană pisică să câștige. Înscrie-ți felina din familia ta în concursul Whiskas | Antena 1

La Neatza de Weekend, din 19 decembrie 2021, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au pus la cale un plan.

Florin Ristei: „Ce ziceai mai devreme? Să facem într-o zi o adunare?”

Ilona Brezoianu: „Să facem într-o zi o adunare de pisici. Da, am zis asta. Adică pisica mea, cu pisicile tale și cu pisica Ramonei”.

Florin Ristei: „Diana n-are pisică”.

Florin Ristei: „Pisicile sunt familie este o campanie a Antenei 1 împreună cu Whiskas. Știm cu toții - ăștia, mai ales, care avem acasă câte o pisică, știm că o tratăm uneori ca pe un om. Asta zice și campania asta. Pe miau.a1.ro vă înscrieți o poză în care, dacă puteți, pisica voastră să arate ca și cum s-ar comporta uman: când îți cere ceva, când îți urlă la ușă noaptea...”.

Ilona Brezoianu: „Lasă asta, mie îmi aruncă castronul, mi-l ia cu dinții și îl dă de pământ”.

Ca să faci parte din campania Whiskas & Antena 1, încarcă o fotografie pe miau.a1.ro cu pisica ta într-o ipostază umană, iar cele mai creative trei imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas. În plus, cele mai reuşite poze se văd la SuperNeatza cu Răzvan şi Dani în perioada 13 - 22 decembrie 2021.

„Pisicile sunt familie”, campania Whiskas & Antena 1

Antena 1 și Whiskas au lansat campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase dintre felinele înscrise în concurs vor fi recompensate cu produse delicioase de la Whiskas, sponsorul oficial al tuturor Miau-urilor din România.

Trebuie precizat că toate pisicile sunt frumoase și toate sunt câștigătoare, însă doar trei dintre ele vor primi bunătățile de la Whiskas.

Formularul de înscriere pentru „Pisicile sunt familie”, concursul Whiskas

Pe miau.a1.ro, găsești formularul de înscriere pentru concursul powered by Whiskas. Trebuie să completezi numele tău întreg, numele pisicii tale, o adresă de mail, numărul de telefon, dar și localitatea și județul de unde provii. Acest formular trebuie completat o singură dată de posesorul pisicii.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uiți să încarci fotografia cu pisica ta, surprinsă într-un moment când se comportă asemenea unei ființe umane. Fie ca cea mai umană pisică să câștige!

Cotlet de porc cu sos de brânzeturi și cartofi striviți. Rețetă preparată de Leoo Dumitru la Super Neatza, 16 decembrie ... Fă-ți felina bucuroasă de Sărbători. Înscrie-ți pisica în concursul Whiskas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x