Antena Căutare

Florin Neby a spus adio burlăciei! Antrenorul de fitness de la "Neatza" s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Florin Neby, antrenorul de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, s-a căsătorit cu frumoasa Andreia Popa, după un an și jumătate de relație. A cerut-o în căsătorie în finala consursului “Splash! Vedete la apă”, unde a făcut mai întâi o săritură spectaculoasă, iar apoi a ieșit din bazin și i-a dăruit inelul.

Florin Neby, antrenorul de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, s-a căsătorit cu frumoasa Andreia Popa, după un an și jumătate de relație. A cerut-o în căsătorie în finala consursului “Splash! Vedete la apă”, unde a făcut mai întâi o săritură spectaculoasă, iar apoi a ieșit din bazin și i-a dăruit inelul.

“Suntem împreună de un an și jumătate, însă eu simt că ne cunoaștem de o viață. M-a cucerit prin naturalețea ei, prin modul rațional, dar și sensibil, în care vede lucrurile. Plus ca este femeie din toate punctele de vedere”, a mărturisit Neby despre proaspăta lui soție.

În primă fază, cei doi au ales să se căsătorească doar civil, la ceremonie fiindu-le alături familiile și prietenii apropiați, însă asta nu înseamnă că nu fac planuri pentru nunta visurilor lor. “Îmi doresc să îmbrac rochia de mireasă și nu pentru că «orice femeie vrea să fie mireasă», ci pentru că îmi doresc să fiu mireasa lui Florin, să stau la brațul lui în rochia lungă albă, cu flori în păr, dansând pe muzica noastră preferată”, a completat Andreia.

Când va avea loc ceremonia religioasă încă nu știm, însă cu siguranță tematica petrecerii va avea legătură cu sportul, amândoi fiind împățimiți ai antrenamentelor și al stilului de viață sănătos.

Despre Florin Neby:

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci şi zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România. După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au a face cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

De curând Florin Neby a deschis prima sa sală – Neby Fitness Club. După 23 de ani petrecuți în sport, Florin împărtășește cu toți cei care își doresc sănătate și frumusețe toate secretele, cunoștințele, tehnicile și inovațiile sale. Neby Fitness Club este un loc de unde toți cei care îi trec pragul vor pleca plini de energie, motivație, cu transformări vizibile ale corpului. Pe scurt, conceptul lui Neby presupune: consiliere din partea celor mai buni antrenori, plan alimentar pentru obiectivul fiecărei persoane, măsurători pentru a realiza eficiența, clase de aerobic dinamice și o locație de senzație.

Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic. Mai multe detalii AICI. Pentru a afla mai multe despre Florin Neby urmăriţi pagina sa de Facebook.

Intact Media Academy începe luni, 28 septembrie, o nouă serie de cursuri de Prezentator TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x