Antena Căutare

Foc și pasiune, la Neatza! Băieții, îndăgostiți de aceeași femeie: ”Era maximul de sexualitate care se putea vedea. Avem posterul ei pe ușă”

Echipa de băieți de la Neatza, îndăgostită de aceeași femeie, Sandra Ann Lauer. ”Ăsta era maximul de sexualitate care se putea vedea într-un videoclip. Avem posterul ei pe ușă”, a spus Dani.

Echipa de băieti de la Neatza, indăgostită de aceeași femeie, Sandra Ann Lauer. Cântăreața i-a cucerit pe fanii ei de la acea vreme. Printre ei, și matinalii noștri, desigur.

"Astăzi e ziua ei, Sandră, mă. Era pe un scaun de bar, aveam posterul pe ușă. Avea niște picioare impresionante, într-o fustă scurtă neagră și o cămășuță lila", își amintesc matinalii.

”Ăsta era maximul de sexualitate care se putea vedea într-un videoclip. Aveam posterul ei pe usă”, spune Dani.

Și Cătălin Oprișan are amintiri cu frumoasa cântăreață. Unde mai pui că a primit și un cadou din partea ei. Cum s-a întâmplat? Stați să vedeți!

Lora, apariție de senzație, la Neatza! ”Cinci”, ultimul hit al artistei, pe buzele tuturor îndrăgostiților: "Cinci ... Zi bună pentru decizii majore în plan sentimental. Horoscopul zilei de astăzi, 18 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x