Antena Căutare

Horoscopul zilei, 19 iunie 2020. Capricornii au șansa să-și schimbe locul de muncă. Ce zodie primește o veste mare

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Scorpionii duc dorul călătoriilor.

Astăzi este o zi foarte bună, suntem foarte curioși și avem multă energie. Unele dorințe se vor simți mult mai puternic. Nu vorbim de simple capricii ci de țelurile noastre cele mai serioase.

Horoscopul zilei, 19 iunie 2020

Berbec: Cuvintele tale au un mare impact asupra celor de jur, așa că poate ar trebui să le mlțumești mai des și să-i apreciezi pe cei care te susțin. Dacă schimbi felul în care comunici, vei avea mult mai mult succes.

TAUR: O zi mai dificilă, enervantă chiar dacă este vineri, sfârșitul săptămânii de lucru! Nu te băga în treburile personale ale altora! Nu-ţi oferi ajutorul, neinvitat. Încearcă să vorbeşti puţin şi să zâmbeşti mult. Fii mai „zen” şi o să treci ziua!

GEMENI: Ai o dispoziţie către vorbărie, zici multe, dar nu spui nimic. Din partea ta e o reacţie naturală zodiacală, aşa eşti tu, dar poate fi şi o strategie să vezi unde o iau valurile vieţii…

RAC: Realizezi că se cam abuzează de bunele tale intenţii. Şi nu te linişteşti până nu găseşti răspunsul la întrebarea care te obsedează: cei din jurul tău ţin la tine, sau doar se folosesc de tine? La serviciu o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale.

LEU: În această zi de vineri ți se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Răzvan l-a trădat pe Dani! Ce secret din copilăria lui Dănuț a ieșit la iveală! "Nu a fost chiar la prima mână!&quo... Prognoza Meteo, 19 iunie 2020. Atenționare cod galben de ploi, descărcări electrice şi vânt în majoritatea regiunilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x