Căutare Live

Horoscopul zilei 9 decembrie 2020. Capricornii pot avea succes pe plan profesional

Astăzi însă parcă nu avem energie și ne simțim vlăguiți. Ne cam lipsește și entuziasmul și motivația și nu avem niciun chef de muncă.

Horoscopul zilei 9 decembrie 2020. Capricornii pot avea succes pe plan profesional

profimedia

Este o zi bună mai degrabă pe zona de spiritualitate și creativitate.

Horoscop 9 decembrie 2020 Berbec

Astăzi ești idealist și parcă plutești pe un nnorișor roz. Oricât de mult ai exersa gândirea pozitivă, dacă nu treci mai repede și la fapte, vei sfârși dezamăgit. Totodată ai o stare de nervozitate, neîmplinire și tendința este să o verși pe oamenii dragi.

Horoscop 9 decembrie 2020 Taur

Nu te lăsa dus de val și nu avea încredere oarbă într-un prieten, fie că este virtual sau nu. Azi e recomandat să te abții de la comentarii și să lași destăinurile pe altă data.

Horoscop 9 decembrie 2020 Gemeni

Dacă trebuie să semnezi un contract, citește cu atenție fiecare clauză în parte. De asemenea, nu te supăra prea tare dacă vei fi cumva dezamăgit de un partener. Nu uita că oamenii răniți, rănesc și ei la rândul lor.

Horoscop 9 decembrie 2020 Rac

Chiar dacă vrei să o iei astăzi pe scurtătură, nu o sa îți iasă. Știu că ai sărit o etapă, poate chiar două, dar nu este deloc o idee bună. Acasă este posibil să fi nevoit să o faci pe avocatul poporului pentru a rezolva un conflict între părinți sau între parteneri și socrii.

Horoscop 9 decembrie 2020 Leu

Deși întotdeauna pui mai mult preț pe fapte decât pe vorbe, astăzi dovezile sunt în ceață și nu prea știi cum să le interpretezi. Dacă trebuie să iei o decizie, nu ar strica să o amâni. Simplul fapt că eziți ar trebui să te pună pe gânduri.

Horoscop 9 decembrie 2020 Fecioară

Îți este gândul astăzi mai ales la bani. Acasă partenerul s-ar putea să te anunțe că a pierdut sau a investit prost niște bani care erau dedicați unori reparații sau renovări.

Horoscop 9 decembrie 2020 Balanță

Ai nevoie de un nou început ca de aer, doar că lucrurile se mișcă foarte lent. La locul de muncă poți avea parte de puțină confuzie provocată de comportamentul unui coleg.

Horoscop 9 decembrie 2020 Scorpion

Este recomandat să fi foarte atent la ce faci cu resursele tale. Dacă un proiect nu ți-a adus până acum niciun venit, poate ar fi cazut să te oprești din a mai investi bani sau timp.

Horoscop 9 decembrie 2020 Săgetător

Nu te îmbăta cu apă rece și nu te grăbi să crezi o persoană care îți promite luna de pe cer, nici măcar dacă este cineva din familie.

Horoscop 9 decembrie 2020 Capricorn

Astăzi este recomandat să mizezi mai degrabă pe intuiție sau pe ce simți. De asemenea, nu uita că puterea stă acum în felul în care vorbești. Te vei bucura de multă simpatie pe plan profesional, mai ales dacă folosești cuvintele potrivite.

Horoscop 9 decembrie 2020 Vărsător

Când vine vorba de bani, universul e pus pe șotii. Deși ești mână largă, azi o să îți dai seama că tu ești cel care plătește nota de plată de fiecare dată sau face cadouri consistente și din păcate nu primești înapoi nici măcar un mulțumesc.

Horoscop 9 decembrie 2020 Pești

Nu te lăsa păcălit de avantajele financiare atunci când vine vorba de a alege o carieră. De asemenea, nu fi naiv să îi crezi pe cei care îți promit că te vei îmbogăți peste noapte.

Cu ce putem înlocui carnea din preparatele tradiționale pentru un prânz gustos și sănătos... Prognoza meteo 9 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x