Antena Căutare

Imagine spectaculoasă cu Regele Mihai în copilărie! Matinalii de la "Neatza" au adus regretatului monarh cel mai frumos omagiu!

Regele Mihai I a murit la 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală.

Regele Mihai I a murit la 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală.

Matinalii de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" au prezentat în emisiune un moment special, prin care s-a adus un omagiu Regelui Mihai I.

Am aflat că acesta a iubit avioanele. A ţinut o evidenţă strictă a orelor de zbor, 955 şi 55 de minute, din 1934 până în 1960. 50 de aparate distincte, plus elicoptere.

În plus, am putut vedea şi o fotografie de-a dreptul inedită, pe care puţini au mai văzut-o până acum.

Citeşte şi:

Fostul principe Nicolae: „Bunicule, îmi va fi dor de tine şi nu voi uita că m-ai învăţat despre valori reale, nemuritoare în timp!”

Regele Mihai a murit! Cuvintele impresionante ale filosofului de 101 ani, Mihai Șora, cel care a fost la proteste: ”Pentru mine, nu a fost «doar» un Rege; a fost un suflet apropiat, de când eram copil mic!”

Priveşti şi te minunezi! Un bărbat cară şapte navete de bere, pe una dintre ele cu...dinţii!... Familia Regală a modernizat fotbalul în România! Regele Mihai a fost un mare iubitor de sport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x