Antena Căutare

Intact Media Academy începe luni, 28 septembrie, o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

Este ultima săptămână în care te poți înscrie la cursurile de Prezentator TV, din cadrul Intact Media Academy, care vor lua startul pe 28 septembrie.

Este ultima săptămână în care te poți înscrie la cursurile de Prezentator TV, din cadrul Intact Media Academy, care vor lua startul pe 28 septembrie.

Află de la vedete cum să devii vedetă – Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Dani Oțil, Cristi Brancu sunt numai câteva dintre numele sonore care îi îndrumă pe cei dornici să-și construiască o carieră în televiziune.

Alessandra Stoicescu la IMA

Intact Media Academy își va deschide porțile luni pentru cea de-a treisprezecea serie de cursanți. Peste 100 de absolvenți și-au început deja o carieră în televiziune, o mare parte dintre aceștia aflându-se în redacțiile știrilor Observator și Antena 3, la Antena Stars alături de Cristi Brancu, la ”Neața” alături de Răzvan și Dani, la Acces Direct sau la celelalte emisiuni din cadrul trustului Intact Media Group.

George Tănase, absolvent al celei de-a noua serii de la Intact Media Academy, are acum propria emisiune pe ZU TV, ”Tânăr și nedumerit”.

Echipa de traineri care îi va ghida pe noii studenți ai școlii este formată din cei mai buni profesioniști din mass-media - Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Carmen Avram, Cristi Brancu, Mihai Gâdea, Mihaela Călin, Valentin Butnaru, Sabina Iosub, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Ovidiu Gyarmath, Adrian Popa, Vali Căloiu, Leo Moga, Sebastian Boteanu, Trestiana Cristian, Aurelian Ciocan.

„Pe când doar visam la un debut în televiziune, ar fi fost o șansă uriașă să pot învăța într-o astfel de școală a elitelor media cum este în Intact Media Academy! Pe vremea aceea nici nu îndrăzneam să visez să stau față în față cu cei mai buni! Am fost mândră că trustul Intact, unde și eu am crescut profesional, și-a asumat acest rol decisiv de a forma viitori profesioniști media. Tot ce am învățat în 17 ani de carieră și în stagiile de pregătire de la CNN și BBC am dorit să găsească tinerii la Intact Media Academy!", a declarat Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Află mai multe pe www.intactmediaacademy.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x