Căutare Live

Chiuituri și dans la Neatza! Fazanul muzical, cea mai tare provocare pentru Alex Velea și BlvckMatias. Ramona: "Manelele e viața mea!" Leșini de râs!

Alex Velea și BlvckMatias au acceptat provocarea de la Neatza și au jucat jocul Fazanul muzical. Iată cine a câștigat întrecerea.

Ce te face să crezi că le-ai văzut pe toate?! Să înceapă provocările! În fiecare săptămână, Răzvan și Dani fac tot felul de lucruri în stil propriu: cu energie și mult umor.

În fiecare zi, Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru aduc, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, un joc nou. În această ediție, Alex Velea și BlvckMatias sunt alături de ei.

Matinalii i-au provocat pe artiștii, Alex Velea și BlvckMatias, la un concurs, în stilul Neatza.

Răzvan și Ramona, împreună cu artiștii au participat la un concurs, care s-a lăsat cu hohote de râs.

Cine a câștigat proba "Fazanul muzical" si cum s-au descurcat cei prezenți în platoul de la Neatza cu jocurile copilăriei? Vedeți, accesând clipul videod e mai sus, difuzat la Neazta cu Răzvan și Dani.

Antonia, revedere emoționantă cu fiica din Italia! Alex Velea: "Copiii s-au bucurat foarte mult!" Cum s-au di... Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Nativii berbec pot avea parte de discuții în contradictoriu în familie. Ce zodie are nu...
Ultimele știri