Antena Căutare

Motivul pentru care Dani Oțil a primit cazare mai ieftină în Turcia: ”Am primit reducere de 30 de euro, am fost mulțumit!”

Dani Oțil a dezvăluit, în cadrul emisiunii de astăzi, că a avut parte de o experiență inedită în Turcia, unde a participat la un concurs și a rămas fără cazare. 

Dani Oțil a dezvăluit, în cadrul emisiunii de astăzi, că a avut parte de o experiență inedită în Turcia, unde a participat la un concurs și a rămas fără cazare.

Mai exact, el a dezvăluit că a primit o reducere considerabilă pentru faptul că era singur.

”Mi-am ratat cazarea, din diverse motive organizatorice și a trebuit să plec cu gentuța și să-mi caut cazare. Am găsit un hotel mai urâțel, unde să rămân o noapte. Am vorbit cu recepționerul, mi-a făcut o reducere de trei euro, la 92 de euro pe noapte, de la 95. La un moment dat, a auzit patronul discuția și mă întreabă: ”Ești cu soția? Cu prietenă?” I-am zis că nu, după care mi-a zis că îmi face o ofertă specială. 60 de euro.”, a mărturisit Dani.

De ce a primit această reducere considerabilă, aflați în clipul de mai sus!

Dani Oțil, mărturisiri din copilărie: ”Fratele meu mi-a scos un dinte de lapte cu o sfoară prinsă de clanța ușii!”... Uniformele școlare ar putea fi reintroduse! Directorul unei școli din Capitală: ”Ar trebui subvenționate de stat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x